Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σιμεόνε: «Να βελτιωθούμε αν θέλουμε τον τίτλο»
Ατλέτικο Μαδρίτης

Σιμεόνε: «Να βελτιωθούμε αν θέλουμε τον τίτλο»

Τις προϋποθέσεις για να «χτυπήσει» πρωτάθλημα η Ατλέτικο έθεσε ο Ντιέγκο Σιμεόνε.

21.08.2016 | 17:38

Η Ατλέτικο ρίχνεται και εκείνη στην μάχη της καινούριας Primera Division αντιμετωπίζοντας την Αλαβές στο «Βιθέντε Καλντερόν» το βράδυ της Κυριακής (21/8) και ο προπονητής των «ροχιμπλάνκος», Ντιέγκο Σιμεόνε, υπογράμμισε την ανάγκη να βελτιωθεί η ομάδα του προκειμένου να… χτυπήσει τον τίτλο του πρωταθλητή.

«Χρειάζεται να βελτιωθούμε περισσότερο, συγκριτικά με την περσινή σεζόν. Έχω δει την ομάδα κατά την περίοδο της προετοιμασίας και είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε δουλέψει καλά μέσα στο καλοκαίρι, παρά τις διαφορετικές χρονικά αφίξεις και αποχωρήσεις των παικτών μας» τόνισε ο Σιμεόνε ενώ για τις μεταγραφές που εξετάζει η ομάδα της Μαδρίτης σημείωσε:

«Υπάρχουν αρκετές μέρες ακόμα για να ‘κλείσουμε’ κάποια μεταγραφή, αλλά μέχρι και την τελευταία μέρα δεν μπορώ να πω πως θα δεχτούμε τόσο να πάρουμε όσο και να αφήσουμε παίκτες.»

Τέλος για την αναμέτρηση με την Αλαβές ανέφερε:

«Θα ξεκινήσουμε με το 4-4-2 αλλά θα κάνουμε και αλλαγές μέσα στη σεζόν, αναλόγως με το τι βλέπουμε στο χορτάρι και με το ποιόν έχουμε αντίπαλο. Είμαστε ικανοί να αλλάζουμε πράγματα γρήγορα και αυτό μας δίνει έξτρα επιλογές.»

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version