ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αντεπίθεση Τεν Χαγκ: «Ντροπή σας! Ναι ρε, πειράζει που πανηγυρίσαμε;» (vid)
Μπαρτσελόνα: Τα τρία «μεγάλα» ονόματα για τον πάγκο – Έτσι πάει για… αυτοκρατορία!
Ο Τσαλχάνογλου έβαλε τα κλάματα για το Scudetto της Ίντερ μέσα στο Σαν Σίρο (vid)
Η Αστον Βίλα δίνει τα «κλειδιά» στον δικό της Σερ Άλεξ Φέργκιουσον
Μπαρτσελόνα: Στέλνει στην έξοδο τον Αραούχο με… τρόπο
Πήρε ανάποδες ο Μαρινάκης και μηνύει τον Γκάρι Νέβιλ
Βγαίνει από τη «ναφθαλίνη» ο Ντε Χέα και επιστρέφει στη La Liga
Μετά τον Κλοπ… το χάος – Θλίψη με τον προπονητή που κυνηγά η Λίβερπουλ
Η Ίντερ πάει για… δυναστεία – Οι δύο παιχταράδες που έχει κλείσει για του χρόνου
Επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τον Λούκας Βάσκεθ η «Βασίλισσα»
Σήκωσε το Scudetto ο Μάρκους Τουράμ – Η αφιέρωση στον Τιερί Ανρί (vid)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ταξίδεψε στο Νησί αλλά όχι για τη Λίβερπουλ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

We are back!

Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν θα σας παρουσιάζουμε κάθε βδομάδα την καλύτερη ενδεκάδα με ποδοσφαιριστές επιλεγμένους από τα κορυφαία πρωταθλήματα.

We are back!

Ξέρουμε ότι σας λείψαμε(ή και όχι)…Τα μηνύματα που δεχθήκαμε για να ξαναξεκινήσουμε τη στήλη αυτή ήταν αμέτρητα…Καθώς δε βρήκαμε κανένα…Μαζί με την έναρξη του ισπανικού και του ιταλικού πρωταθλήματος κι αφού οι Αγγλοι περιμένουν εδώ και μια βδομάδα, η στήλη ξεκινά τη σεζόν. Να σας θυμίσουμε τη θα βλέπετε εδώ; Τους έντεκα καλύτερους ποδοσφαιριστές βάση εμφανίσεων(γκολ, ασίστ, “καθαρές” εστίες και αποτέλεσμα της ομάδας του εκάστοτε ποδοσφαιριστή δίνουν τους πόντους) αλλά και τον προπονητή της βδομάδας.

Όπως πάντα ξεκινάμε με το τελευταίο. Αυτή τη βδομάδα αυτός είναι ο Μάικ Φίλαν. Ο Στιβ Μπρους παραιτήθηκε δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, οι Κινέζοι δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμα την αγορά της Χαλ και για αυτό μεταγραφικά υπάρχει “παγωμάρα”. Η Χαλ Τάιγκερς, ήταν, είναι και θα είναι όλη τη σεζόν το νούμερο ένα φαβορί για υποβιβασμό. Προς το παρόν ωστόσο απολαμβάνει τη πρώτη θέση(σε ισοβαθμία με τις δύο του Μάντσεστερ και τη Τσέλσι) αφού εκτός από τη νίκη κόντρα στη Λέστερ τη πρώτη αγωνιστική, κατάφερε να περάσει και από την έδρα της Σουόνσι με 2-0. Ο Μάικ Φίλαν θεωρείται ακόμα υπηρεσιακός, ωστόσο αν συνεχίσει έτσι, θα γίνει σίγουρα μόνιμος.

Πάμε και στους έντεκα καλύτερους τώρα

Τερματοφύλακας: Σορεντίνο(Κιέβο Βερόνα): Τον προηγούμενο Μάρτιο, ο γνωστός μας από τη θητεία στην ΑΕΚ, τερματοφύλακας έκλεισε τα 37 και οι φίλοι της Παλέρμο παρακαλούσαν τη διοίκηση να τον κρατήσει. Αυτή έκλεισε τα αυτιά και έτσι ηττήθηκε με 0-1 από τη Σασσουόλο. Αντίθετα ο Σορεντίνο ήταν συγκλονιστικός κόντρα στην Ίντερ, κρατώντας το μηδέν και χαρίζοντας ουσιαστικά τη νίκη στην ομάδα του.

Άμυνα με τέσσερις, από δεξιά προς τα αριστερά:

Χόλγκεϊτ(Έβερτον): Ο νεαρός μπακ έχει δύο στα δύο ως βασικός τη φετινή σεζόν και φαίνεται πως θα ναι η έκπληξη της χρονιάς για τα “ζαχαρωτά”. Έδωσε την ασίστ για το 1-1 της ομάδας του και ήταν τέλειος αμυντικά μέχρι να το γυρίσουν οι συμπαίκτες του και να πανηγυρίσει την πρώτη φετινή νίκη.

Κιελίνι(Γιουβέντους): Συνεχίζει εμφανίσεις αλά Euro…Έδωσε την ασίστ για το 1-0 με φοβερή σέντρα, ήταν αλάνθαστος αμυντικά και κέρδισε όλες τις μονομαχίες.

Ντέιβις(Χαλ): Ήταν σίγουρα ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στη Πρέμιερ Λιγκ την αγωνιστική που μας πέρασε και δε θα μπορούσε να λείπει από την ενδεκάδα μας. Με εννιά κλεψίματα, τρία μπλοκαρίσματα σε σουτ, 95.7% ευστοχίας στις πάσες του και πέντε κερδισμένες μονομαχίες, ήταν ο κυριότερος λόγος που η ομάδα του κράτησε το μηδέν.

Κουρζάβα(ΠΣΖ): Είναι φορμαρισμένος και το δείχνει σε κάθε παιχνίδι. Πέτυχε γκολ, βοήθησε πολύ στην επίθεση, ενώ και στην άμυνα δεν άφησε κανένα να περάσει από την πλευρά του.

Κέντρο με τέσσερις, από δεξιά προς τα αριστερά:

Μπέιλ(Ρεάλ Μαδρίτης): Με τους Ρονάλντο, Μπενζεμά, Μόντριτς να λείπουν, ο Ουαλός είναι ο ηγέτης της “βασίλισσας” και το απέδειξε. Δύο γκολ σε μόλις τρεις προσπάθειες, φτάνοντας έτσι τα 24 στις τελευταίες 16 αγωνιστικές του ισπανικού πρωταθλήματος. Not bad at all, που λέμε και στο χωριό μου.

Γουανιάμα(Τότεναμ): Ο Ποκετίνο τον απέκτησε για να κάνει ακόμα πιο ισχυρό το κέντρο του και να έχει δύο επιπλέον πνευμόνια που θα αντέχουν “ξύλο” και πίεση. Ο Γουανιάμα ωστόσο σκόραρε και το μοναδικό τέρμα κόντρα στη Κρίσταλ Πάλας.

Μπίρσα(Κιέβο Βερόνα): Κι αν ο Σορεντίνο ήταν ο λόγος που η Κιέβο κράτησε το μηδέν, ο Μπίρσα ήταν ο άνθρωπος που έδωσε τη νίκη. Δύο τέρματα σε τρία σουτ, τέσσερις κερδισμένες μονομαχίες και 83.3 ποσοστό επιτυχίας στις πάσες του.

Σαράμπια(Σεβίλλη): Από τη Χετάφε φαινόταν πως θα ταιριάξει στη Σεβίλλη. Δύο ασίστ κι ένα γκολ με το καλημέρα, έχοντας επίσης έξι επιτυχημένες μακρινές μπαλιές(οι τρεις οδήγησαν σε ευκαιρία) και 93.1% ποσοστό ευστοχίας στις πάσες του.

Επιθετικοί: 

Σουάρεζ(Μπαρτσελόνα): Είτε αυτόν βάλουμε είτε τον Μέσι θα ήταν το ίδιο. Προτιμήσαμε τον Ουρουγουανό που πέτυχε χατ-τρικ δείχνοντας να είναι το ίδιο ζεστός με την περσινή σεζόν, με στόχο να διατηρήσει το Χρυσό Παπούτσι σπίτι του.

Μπάκα(Μίλαν): Βλέποντας την ενδεκάδα της Μίλαν καταλαβαίνεις πόσο έχει πέσει το επίπεδο. Με τον Μπάκα όμως τόσο “καυτό”, η Μίλαν μπορεί να ελπίζει. Ο Κολομβιανός πέτυχε το πρώτο του χατ-τρικ με τη φανέλα της Μίλαν και έδειξε να χει όρεξη για τη συνέχεια.

Η καλύτερη ενδεκάδα της βδομάδας

[team1]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ