ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Πόλεμος» στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα – Ο Λαπόρτα θέλει Τσάβι, οι υπόλοιποι όχι
Αντσελότι: «Καλή η Σίτι, αλλά η Τσέλσι μας είχε δυσκολέψει περισσότερο…»
Φόντεν, ζωγράφισες – Δημιούργησε την κορυφαία 11αδα στην ιστορία της Premier League (vid)
Τσάβι για Ρεάλ Μαδρίτης: «Απέκλεισαν δύο φορές την κορυφαία ομάδα του κόσμου – Είναι εκπληκτικοί»
H DIARIOAS στέλνει τον Τσάμπι Αλόνσο εκεί που θέλουν να τον δουν ελάχιστοι
Champions League: Τα στοιχήματα και οι πιθανότητες των τεσσάρων φιναλίστ
Έντιν Τέρζιτς: Προσωρινά… μόνιμος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ
Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δίνει… λευκή επιταγή στον Ζιντάν
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κάλλιο αργά παρά ποτέ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρά τη σθεναρή αντίσταση της Χαλ μόχθησε αλλά επικράτησε της νεοφώτιστης με 1-0 κατακτώντας ένα ακόμη πολύτιμο τρίποντο.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενήθηκε από την Χαλ στο στάδιο Κεί Σί. Μπροστά στους οπαδούς της oι “τίγρεις” αν και παλέψαν με μανία και πάθος για την εξασφάλιση του ενός βαθμού αντίκρισαν με απογοήτευση τον Ράσφορντ στις καθυστερήσεις του αγώνα να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ (1-0). Έτσι, μετά από μία κακή εμφάνιση το σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο κατόρθωσε στο τέλος να πάρει το πολύτιμο τρίποντο και να πετύχει την τρίτη νίκη του σε ισάριθμες αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η πρώτη καλή φάση σημειώθηκε στο 10ο λεπτό με τον Μαρσιάλ να σεντράρει για το κεφάλι του Ιμπραΐμοβιτς και τον Σουηδό να ανατικρίζει την κεφαλιά του να περνάει ελάχιστα πάνω από το δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 25ο λεπτό για να πραγματοποιηθεί η επόμενη καλή στιγμή με την Χαλ να απειλεί με το απευθείας χτύπημα φάουλ του Σνόουγκρας. Στην καλύτερη στιγμή του πρώτου ημιχρόνου ο Μάτα ντρίμπλαρε τον προσωπικό του αντίπαλο και με συρτό γύρισμα βρήκε τον Ρούνει, ο οποίος σούταρε πάνω στα σώματα από κοντινή απόσταση.

Ο κακός ρυθμός του παιχνιδιού συνεχίστηκε μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου με τους “κόκκινους” να απειλούν κυρίως, ψάχνοντας το κεφάλι του Ιμπραΐμοβιτς.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού η μπάλα στρώθηκε στον Ιμπραΐμοβιτς μετά από μία κόντρα με το σουτ του Σουηδού να “γλείφει” το δοκάρι των γηπεδούχων. Οι “κόκκινοι διάβολοι” απειλούσαν μόνο με μακρινά σουτ με τον Ρούνει να επιχειρεί ένα ακόμη χωρίς επιτυχία στο 75΄.

Οι γηπεδούχοι πάντως αν και δεν είχαν την κατοχή της μπάλας βρέθηκαν κοντά στο γκολ στο 76ο λεπτό με το σουτ του Χαντλστόουν να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ με τον Ντε Χέα εξουδετερωμένο.

Με την είσοδο του Ράσφορντ και του Μχιταριάν στον αγωνιστικό χώρο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν απόδοση. Στο 79΄μάλιστα έφτασαν μία ανάσα από το γκολ με το υπέροχο συρτό πλασέ του Ράσφορντ να απομακρύνει με υπερένταση ο Γιακούμποβιτς. Η Χαλ αμυνόταν σθεναρά με αποτέλεσμα ένα ακόμη σουτ του Πογκμπά στο 89΄να περνάει πολύ κοντά από το αριστερό δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Όλα αυτά φυσικά μέχρι το 92ο λεπτό, στο οποίο ήρθε η λύτρωση για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ειδικότερα, με τον Ρούνει να χρεώνεται το μισό γκολ, καθώς από δικιά του ατομική ενέργεια και ασίστ έφτασε η μπάλα στη μικρή περιοχή, ο Ράσφορντ από πολύ κοντά σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Με αυτόν τον τρόπο η Χαλ ηττήθηκε για πρώτη φορά στην Πρέμιερ Λιγκ και απέδειξε ότι παρά τα οικονομικά και διοικητικά της προβλήματα θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της στις αντίπαλες ομάδες.

Από την άλλη μεριά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσίασε πολύ κακό πρόσωπο με τους Μάτα, Ιμπραΐμοβιτς και Ρούνει (παρά την ασίστ που πρόσφερε) να μην βρίσκονται σε καλή ημέρα. Αντίθετα, ο Πογκμπά φαίνεται να προσαρμόζεται στη νέα του ομάδα και αν ήταν λιγότερο εγωιστής σε κάποιες φάσεις ίσως βοηθούσε περισσότερο τους συμπαίκτες του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ