Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γκριεζμάν: “Η Ατλέτικο θα πάει για υποβιβασμό”
Ατλέτικο Μαδρίτης

Γκριεζμάν: “Η Ατλέτικο θα πάει για υποβιβασμό”

Απογοητευμένος από την πορεία της Ατλέτικο Μαδρίτης μέχρι στιγμής στην Πριμέρα Ντιβιζιόν είναι ο Αντουάν Γκριεζμάν, όπως τόνισε με δηλώσεις του.

28.08.2016 | 16:23

Τα τελευταία χρόνια η Ατλέτικο Μαδρίτης δείχνει ότι έχει περάσει στο επόμενο επίπεδο.

Δείχνει ότι ανήκει στις ομάδες που μπορούν να διεκδικήσουν τίτλους και δη τους μεγάλους, όπως για παράδειγμα το Τσάμπιονς Λιγκ που έφτασε πολύ κοντά στο να το κατακτήσει με δύο χαμένους τελικούς σε τρία χρόνια.

Το ίδιο ισχύει και για το ισπανικό πρωτάθλημα με τους “ροχιμπλάνκος” να παλεύουν μέχρι τέλους για την κούπα. Ωστόσο, φέτος το ξεκίνημα των Μαδριλένων μόνο καλό δεν είναι. Την ώρα που Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης έχουν ξεκινήσει με νίκες εκείνοι σε δύο αγωνιστικές μετράνε ισάριθμες “γκέλες” και ισοπαλίες.

Αυτό δεν αρέσει και πολύ στον επιθετικό του συλλόγου, Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος με δηλώσεις του φρόντισε να “ξυπνήσει” τους συμπαίκτες του, ενόψει της συνέχειας.

“Αν συνεχίσουμε την ίδια πορεία μέχρι το τέλος, τότε θα παλεύουμε για να κρατήσουμε την Ατλέτικο στην κατηγορία”, τα λόγια του Γάλλου στράικερ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version