Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σιμεόνε: «Καλύτερος του Κριστιάνο ο Γκριεζμάν»
Ατλέτικο Μαδρίτης

Σιμεόνε: «Καλύτερος του Κριστιάνο ο Γκριεζμάν»

Καλύτερο από τον Πορτογάλο σούπερ σταρ θεωρεί τον Αντουάν Γκριεζμάν ο Ντιέγκο Σιμεόνε.

28.08.2016 | 02:20

Την πεποίθησή του ότι ο παίκτης του, Αντουάν Γκριεζμάν, ήταν καλύτερος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο την χρονιά που πέρασε, εξέφρασε ο Ντιέγκο Σιμεόνε σε δηλώσεις που πραγματοποίησε ερωτηθείς για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για τον καλύτερο παίκτη της σεζόν.

«Όποιος κερδίζει, το αξίζει. Συγχαρητήρια στον Ρονάλντο. Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται ότι η συλλογική επιτυχία δίνει δύναμη στην ατομική. Κέρδισε το Champions League και το Euro, κάτι που τον έβαλε σε πολύ ευνοϊκή θέση. Αλλά για μένα, ο Γκριεζμάν ήταν ο καλύτερος. Δυστυχώς δεν κατάφερε να κερδίσει το Εuro και το Champions League, τα οποία δικαιολογημένα κέρδισε ο Ρονάλντο» τόνισε ο τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης για το νικητή του βραβείου ενώ συμπλήρωσε για τον Γκριεζμάν:

«Ο Αντουάν είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης, σίγουρα ένας από τους τρεις καλύτερους στον κόσμο. Ευχόμαστε τα καλύτερα γι’ αυτόν και ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μας δίνει μια διαφορετική επιλογή στην επίθεση.»

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version