Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επιστροφή με γκολ και ποδιά για Μέσι (vid)
Κόσμος

Επιστροφή με γκολ και ποδιά για Μέσι (vid)

O Λιονέλ Μέσι αγωνίστηκε ξανά με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής και ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά για την "αλμπισελέστε".

02.09.2016 | 10:58

Ο Λιονέλ Μέσι παρά τις δηλώσεις του περί απόσυρσής του από την εθνική Αργεντινής πριν δύο μήνες μεταπείστηκε και έδωσε το παρόν στον προκριματικό αγώνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 κόντρα στην Ουρουγουάη.

Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ έχει αποδείξει το φετινό καλοκαίρι ότι βρίσκεται σε φοβερή κατάσταση κάτι που επιβεβαίωσε και στην χθεσινή αναμέτρηση (1/9) αφού χάρη σε δικό του τέρμα η “αλμπισελέστε” κατέκτησε το τρίποντο επικρατώντας με 1-0 της “σελέστε”.

Πέρα, όμως από το τέρμα που σημείωσε ο 29χρονος άσος της Μπαρτσελόνα μοίρασε και μία “ποδιά” στον Καραούχο, ο οποίος δεν ήξερε από που του ήρθε.

Με αυτόν τον τρόπο η εθνική Αργεντινής βρέθηκε στην πρώτη θέση του ομίλου με 14 βαθμούς με τις τέσσερις πρώτες ομάδες να προκρίνονται απευθείας στο Mudial ενώ η πέμπτη θα αγωνιστεί σε αγώνες μπαράζ

Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία με το πέρας 7 αγωνιστικών: 

1. Αργεντινή 14
2. Ουρουγουάη 13
3. Κολομβία 13
4. Εκουαδόρ 13
5. Βραζιλία 12
6. Παραγουάη 12
7. Χιλή 10
8. Βολιβία 6
9. Περού 4
10. Βενεζουέλα 1

 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version