Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ετοιμάζει “βόμβα” με Γκριεζμάν η Γιουνάιτεντ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ετοιμάζει “βόμβα” με Γκριεζμάν η Γιουνάιτεντ

Μία μεγάλη μεταγραφική κίνηση ετοιμάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το επόμενο καλοκαίρι, σύμφωνα με τον "Guardian".

02.09.2016 | 17:42

Είναι από τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου και έχει ακόμη πολλά βελτίωσης αν αναλογιστεί κανείς το νεαρό της ηλικίας του.

Γι’ αυτό το λόγο και ενδιαφέρονται για την αγορά του μερικές από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν κάνει πράγματα και θαύματα τα τελευταία χρόνια με την Ατλέτικο Μαδρίτης και έχει κάνει τον Ζοσέ Μουρίνιο να κοιτάζει πολύ “ζεστά” την απόκτησή του, όπως αναφέρει η “Guardian”.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα ο “special one” θα κινηθεί για την αγορά του Γάλλου φορ το επόμενο καλοκαίρι, αφού ψάχνει τον διάδοχο του Γουέιν Ρούνεϊ στην επιθετική γραμμή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, δύσκολα μπορεί κάποιος να εμπιστευτεί ένα ρεπορτάζ που μιλάει από τώρα για πιθανές μεταγραφές που θα γίνουν σε ένα χρόνο από σήμερα.

Εκτός αυτού το συμβόλαιο του Γκριεζμάν με την Ατλέτικο έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2021 με τους “ροχιμπλάνκος” να έχουν βάλει πολύ υψηλή ρήτρα σε περίπτωση που κάποιος σύλλογος θέλει να αποκτήσει τον 25χρονο στράικερ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version