Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Ποτέ σε Ατλέτικο Μαδρίτης ή Μπαρτσελόνα”
Ρεάλ Μαδρίτης

“Ποτέ σε Ατλέτικο Μαδρίτης ή Μπαρτσελόνα”

Ο πρώην τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, απέκλεισε κάθε πιθανότητα να προπονήσει στο μέλλον είτε την Ατλέτικο Μαδρίτης είτε την Μπαρτσελόνα.

03.09.2016 | 23:19

Ο Κάρλο Αντσελότι στην πλούσια από τίτλους καριέρα του έχει κερδίσει τρία Τσάμπιονς Λίγκ εκτελώντας καθήκοντα προπονητή στη Μίλαν (2003 και 2007) και στη Ρεάλ Μαδρίτης (2014).

Ο νυν τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου επιθυμεί να πραγματοποιήσει και το ίδιο με τους “βαυαρούς” μίας και ο σύλλογος έχει χορτάσει από πρωταθλήματα ενώ τις τελευταίες τρεις σεζόν έχει αποκλειστεί ισάριθμες φορές στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο 57χρονος προπονητής σε δηλώσεις του στάθηκε στις ομάδες που δε θα προπονούσε ποτέ στο μέλλον και αιτιολόγησε αυτήν του την απόφαση: “Όχι, δε θα γίνω ποτέ προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης ή της Μπαρτσελόνα. Σέβομαι την ιστορία και την αντιπαλότητα και για τον ίδιο λόγο δε θα μπορούσα να προπονήσω την Λάτσιο ή την Ίντερ. Αυτή είναι η νοοτροπία μου και για μένα ο σεβασμός είναι πολύ σημαντικός. Σέβομαι πολύ την Ατλέτικο και την Μπαρτσελόνα αλλά δεν μπορώ να τις προπονήσω επειδή διετέλεσα χρέη προπονητή στη Ρεάλ Μαδρίτης για δύο χρόνια”.

Στο μεταξύ η κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ έφερε τις Μπάγερν Μονάχου και Ατλέτικο Μαδρίτης στον ίδιο όμιλο με τους “ροχιμπλάνκος” να υποδέχονται τους “βαυαρούς” στο “Βιθέντε Καλντερόν στις 28 Σεπτεμβρίου κάτι το οποίο δεν άφησε ασχολίαστο ο Κάρλο Αντσελότι.

“Η υποδοχή θα είναι κανονική όπως συμβαίνει με κάθε αντίπαλη ομάδα και κάθε αντίπαλο προπονητή. Θα κάνω τη δουλειά μου έτσι ώστε να κερδίσω μέσα στο Βιθέντε Καλντερόν. Στο παρελθόν δεν είχα καλά αποτελέσματα σε εκείνο το γήπεδο αλλά θέλω να κερδίσω με τη Μπάγερν Μονάχου”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version