Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπέκαμ: «Δεν είναι σοβαροί όσοι λένε στον Ρούνεϊ να αποσυρθεί»
Εθνικές Ομάδες

Μπέκαμ: «Δεν είναι σοβαροί όσοι λένε στον Ρούνεϊ να αποσυρθεί»

Τον πρώην συμπαίκτη του και συμπατριώτη του, Γουέιν Ρούνεϊ, στήριξε ολοφάνερα ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

04.09.2016 | 12:50

Την πλήρη στήριξή του στον πρώην συμπαίκτη του, Γουέιν Ρούνεϊ, στο θέμα της απόσυρσής του από την Εθνική Αγγλίας εκδήλωσε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με ένα μακροσκελές του μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ενόψει του παιχνιδιού των «λιονταριών» με την Σλοβακία.

«Συνεπώς στο παιχνίδι με τη Σλοβακία, ο Ρούνεϊ γίνεται ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην Εθνική ομάδα. Ακούω συνεχώς τους ανθρώπους να λένε ότι ο Γουέιν θα έπρεπε να αποσυρθεί από την Εθνική για να σώσει την καριέρα στην ομάδα του. Ο Γουέιν θα έπρεπε να αποσυρθεί από την Εθνική. Σοβαρά(;)..Ως παίκτης, αποσύρεσαι όταν είσαι έτοιμος. Το να εκπροσωπείς την χώρα σου είναι το ύψιστο επίπεδο που μπορεί να φτάσεις ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Το να βγαίνεις από τα αποδυτήρια στο Γουέμπλεϊ φορώντας την φανέλα της Αγγλίας είναι ένα από τα ομορφότερα συναισθήματα που ως παίκτης μπορεί να ζήσεις. Μην αφήσεις κανέναν να το πάρει από σένα. Κάθε παιδί σε όλο τον κόσμο ονειρεύεται να παίξει για την εθνική ομάδα της χώρας που αγαπούν. Συνέχισε μέχρι να μην μπορείς άλλο. Συγχαρητήρια φίλε!» ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Μπέκαμ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version