Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κρέσπο: “Πιο λογική η τιμή πώλησης του Ιγκουαΐν σε σχέση με του Πογκμπά”
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κρέσπο: “Πιο λογική η τιμή πώλησης του Ιγκουαΐν σε σχέση με του Πογκμπά”

Ο Ερνάν Κρέσπο κατέθεσε την άποψη σχετικά με τις φετινές μεταγραφές των Ιγκουαΐν και Πογκμπά.

05.09.2016 | 12:24

Ο Ερνάν Κρέσπο αγωνίστηκε στη Serie A φορώντας τη φανέλα της Πάρμα, της Ίντερ, της Μίλαν, της Λάτσιο και της Τζένοα αποτελώντας έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς της εποχής του.

Ο 41χρονος πια παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στις δύο ακριβότερες μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού, του Ιγκουαΐν δηλαδή από τη Νάπολι στη Γιουβέντους έναντι 90 εκατομμυρίων ευρώ και του Πογκμπά από τους “μπιανκονέρι” στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι 110 εκατομμυρίων ευρώ.

“Κανείς δε σου δίνει τίποτα δωρεάν, ειδικά στο ποδόσφαιρο. Εάν η Γιουβέντους πλήρωσε τόσα πολλά στη Νάπολι για να αποκτήσει τον Ιγκουαΐν τότε σημαίνει ότι αξίζει αυτά τα χρήματα. Από τη δικιά μου οπτική γωνία είναι λογικό να πληρώσεις 90 εκτομμύρια ευρώ για έναν στράικερ που σκόραρε 36 γκολ σε μία μόνο σεζόν. Είναι σίγουρα πολύ πιο λογικό από το να πληρώσεις 110 εκατομμύρια ευρώ για τον Πογκμπά όπως έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το λέω αυτό με όλο το σεβασμό στον Γάλλο που είναι ένας εξαιρετικός μέσος”.

Να σημειωθεί ότι ο Πολ Πογκμπά με τη φανέλα των “κόκκινων διαβόλων” έχει αγωνιστεί στα δύο από τα 4 επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει τη φετινή σεζόν ενώ ο  Γκονζάλο Ιγκουαΐν σε δύο συμμετοχές του με τη φανέλα της “μεγάλης κυρίας” έχει σκοράρει μία φορά.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version