Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πήγε να κόψει τη μπάλα στον Κέιν ο Σκρτελ (vid)
Αγγλία

Πήγε να κόψει τη μπάλα στον Κέιν ο Σκρτελ (vid)

Ο Μάρτιν Σκρτελ λειτούργησε ως "χασάπης" μαρκάροντας αντιαθλητικά τον Χάρι Κέιν στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής για τα προκριματικά του Μudial του 2018.

05.09.2016 | 13:08

Τα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 που θα διεξαχθεί στη Ρωσία ξεκίνησαν και στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής η εθνική Αγγλίας με τον Σαμ Άλαρντάις στον πάγκο της επιχείρησε να πραγματοποιήσει νικηφόρο ξεκίνημα στις επίσημες υποχρώσεις της.

Αν και χρειάστηκε να περάσουν 95 λεπτά και οι Σλοβάκοι να μείνουν με 10 παίκτες τα “λιοντάρια” κατόρθωσαν εν τέλει χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Άνταμ Λαλάνα να επικρατήσουν εκτός έδρας με 1-0.

Ωστόσο, η αναμέτρηση σημαδεύτηκε και από την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) που έλαβε ο Μάρτιν Σκρτελ για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Χάρι Κέιν.

Ειδικότερα, ο παίκτης της Φενερμπαχτσέ στο 55ο λεπτό και αφού ήδη είχε αντικρίσει στο πρώτο ημίχρονο τη κίτρινη κάρτα χτύπησε με τις τάπες του παπουτσιού του τον αστράγαλο του Χάρι Κέιν, ο οποίος ευτυχώς γλύτωσε τα χειρότερα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version