ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κόσμος

Επιτέλους, πήρε μπρος (vid)

Με το δεξί ξεκίνησε η εθνική Ελλάδος τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Mudial επικρατώντας του Γιβραλτάρ με 4-1.

Επιτέλους, πήρε μπρος (vid)

Στο εναρκτήριο παιχνίδι των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 η εθνική Ελλάδος επιθυμούσε να πραγματοποιήσει ένα καινούριο ξεκίνημα κόντρα στο αδύναμο Γιβραλτάρ στο Φάρο της Πορτογαλίας. Αυτό συνέβη τελικά με την εθνική Ελλάδος να επικρατεί με 4-1 και να χρειάζεται ένα πεντάλεπτο για να αναδείξει στο γήπεδο την ποιότητά της και στην ουσία να τελειώνει την υπόθεση νίκη.

To αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήθελε από την αρχή του παιχνιδιού να σημειώσει ένα τέρμα για να διώξει το άγχος και το κατάφερε με τον Μήτρογλου με ένα απίθανο βολέ έξω από την περιοχή να ανοίγει το σκορ.

Ωστόσο, πέρα από κάθε ποδοσφαιρική λογική η εθνική Ελλάδος οπισθοχώρησε και το Γιβραλτάρ απάντησε με ένα υπέροχο γκολ του Γουόκερ. Συγκεκριμένα στο 25ο λεπτό, ο ποδοσφαιριστής της Γιουρόπα εκμεταλλέυτηκε το χώρο που του άφησε ο Τζαβέλας και αφού συνέκλινε προς τον άξονα πραγματοποίησε ένα “άπιαστο” σουτ προς το “παραθυράκι” του Καρνέζη για να ισοφαρίσει σε 1-1.

Το σύνολο του Μίχαελ Σκίμπε άργησε να συνέλθει αλλά ανέκτησε το προβάδισμα με τον Τοροσίδη μετά από πολλές άστοχες σέντρες να γεμίζει και τον Γουάισμαν να απλώνει το πόδι του για να στείλει τη μπάλα στην εστία της ομάδας του.

Με αυτόν τρόπο οι γηπεδούχοι αποσυντονίστηκαν και δέχτηκαν δύο ακόμη τέρματα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Αρχικά, ο Φορτούνης μετά από εξαιρετικό κάθετο γέμισμα του Μήτρογλου πέρασε τον τερματοφύλακα για να γράψει το 3-1 ενώ το 4-1 σημείωσε ο Τοροσίδης, ο οποίος πάτησε περιοχή και με ένα δυνατό σουτ από πλάγια θέση έβαλε και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να απειλεί κυρίως με τον Βέλλιο, ο οποίος όμως αδυνατούσε να αξιοποιήσει τις εξαιρετικές κάθετες πάσες του Κώστα Φορτούνη.

Με αυτόν τον τρόπο το παιχνίδι έληξε 4-1 με τους Φορτούνη, Μήτρογλου και Τοροσίδη να είναι οι κορυφαίοι της εθνικής Ελλάδος. Παρολ΄αυτά, ο ομοσπονδιακός προπονητής μας θα πρέπει να εφηστήσει την προσοχή στους αμυντικούς της ομάδας μας, οι οποίοι πραγματοποίησαν πολλά λάθη δεδομένης της δυναμικότητας του αντιπάλου. Παράλληλα, οι Μάνταλος και Μπακασέτας θα χρειαστεί να ανεβάσουν την απόδοσή τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας, καθώς σήμερα παρουσιάστηκαν πολύ νευρικοί στις μεταβιβάσεις τους.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής το Βέλγιο επικράτησε εκτός έδρας της Κύπρου με 3-0 χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα με τον Λουκάκου να σκοράρει δις και τον Καράσκο να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Γιβραλτάρ- Ελλάδα: 1-4

Σουηδία- Ολλανδία: 1-1 

Λευκορωσία- Γαλλία: 0-0

Βοσνία- Εσθονία: 5-0

Ελβετία- Πορτογαλία: 2-0

Κύπρος- Βέλγιο: 0-3

Νησιά Φερόε- Ουγγαρία: 0-0

Ανδόρα- Λετονία: 0-1

Βουλγαρία- Λουξεμβούργο: 4-3


Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ