ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σκόουλς: “Στην Αγγλία έχουμε μόνο τρεις κορυφαίους παίκτες”

Ο Πολ Σκόουλς αναφέρθηκε στην υπερτιμημένη Πρέμιερ Λιγκ και στον τρόπο προσέγγισης των άλλων πρωταθλημάτων από τους Άγγλους.

Σκόουλς: “Στην Αγγλία έχουμε μόνο τρεις κορυφαίους παίκτες”

Ο Πολ Σκόουλ ήταν ένας από τους καλύτερους μέσους της γενιάς του κατορθώνοντας να κατακτήσει 2 Τσάμπιονς Λιγκ και 11 φορές το αγγλικό πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να γίνει ένας από τους θρύλους που έχουν φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αυτή τη περίοδο ασκεί καθήκοντα σχολιαστή σε κορυφαίο αγγλικό τηλεοπτικό δίκτυο. Έτσι όταν του ζητήθηκε η γνώμη για τη δυναμικότητα της Πρέμιερ Λιγκ ο πρώην διεθνής Άγγλος ποδοσφαιριστής ήταν καυστικός: “Ακούς ανθρώπους που λένε ότι το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι το καλύτερο που υπάρχει. Εγώ θεωρώ ότι το ισπανικό είναι το καλύτερο πρωτάθλημα. Η Γερμανία έχει καλύτερες ομάδες. Στην Ιταλία ίσως δεν υπάρχει μεγάλο βάθος καλών ομάδων. Λένε ότι η Serie A είναι ένα κακό πρωτάθλημα αλλά δε νομίζω ότι οι Άγγλοι το παρακολουθούν”.

Παράλληλα, ο Πολ Σκόουλς δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην απουσία σούπερ σταρ στο αγγλικό πρωτάθλημα: “Η ισπανική λίγκα είναι η καλύτερη με διαφορά εάν κρίνεις από τις ευρωπαϊκές τους επιτυχίες. Την περσινή σεζόν στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ διέθεταν έξι ομάδες από τις 16 συνολικά. Σχεδόν, δηλαδή, τις μισές. Η Πρέμιερ Λιγκ είχε μόνο δύο. Πρέπει να πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο ποιοτικό βήμα στην Αγγλία. Πέρα από τους Αγκουέρο, Ντε Μπρούιν και Σίλβα δεν διαθέτουμε άλλους κορυφαίους παίκτες. Οι υπόλοιποι αγωνίζονται σε άλλες χώρες”. silva

“Οι κορυφαίοι παίκτες αγωνίζονται στην Ισπανία, την Μπάγερν Μονάχου και τη Γιουβέντους. Συνδεόμαστε με μεγάλους παίκτες, για παράδειγμα με τον Γκάρεθ Μπέιλ αλλά δεν μπορούμε να τους αποκτήσουμε πια. Όχι πια. Ποτέ δε θα δεις ένα Μέσι ή έναν Νεϊμάρ να έρχεται στην Πρέμιερ Λιγκ” συμπλήρωσε ο 41χρονος πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Με αυτόν τρόπο προέκυψε το ερώτημα σχετικά με το που στο μυαλό του κατατάσσει τους Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Πολ Πογκμπά ο Πολ Σκόουλς: “Δεν γνωρίζουμε για τον Ζλάταν. Είναι 34χρονών και μάλλον θα αγωνιστεί για ένα χρόνο ακόμη. Σίγουρα βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Θεωρώ, όμως ότι ο Ζλάταν έπαιζε στην Παρί, μία ομάδα που δημιουργούσε πολλές φάσεις. Ήταν πιο εύκολο γιά αυτόν να σκοράρει σε εκείνο το πρωτάθλημα. Αυτή η Γιουνάιτεντ δεν είναι το ίδιο καλή, όπως η Παρί Σεν Ζερμέν. Ίσως να γίνει με το χρόνο. Πρέπει κάνει περισσότερα ο ίδιος στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Περισσότερα από όσα έκανε με την Παρί Σεν Ζερμέν”. zlatan

“Όσον αφορά τον Πογκμπά πρόκειται για έναν ταλαντούχο νεαρό παίκτη. Έχω παίξει μαζί του και γνωρίζω πόσο καλός ήταν. Απλά δε νομίζωότι αξίζει 100 εκατομμύρια ευρώ. Για ένα τέτοιο ποσό θές έναν παίκτη που θα σκοράρει 50 γκολ κάθε σεζόν, όπως ο Ρονάλντο και ο Μέσι και ο Πογκμπά σε καμία περίπτωση δεν το πλησιάζει αυτό” ολοκλήρωσε ο Άγγλος τηλεσχολιαστής.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ