Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Βαριά καμπάνα σε Ρεάλ και Ατλέτικο
Ρεάλ Μαδρίτης

Βαριά καμπάνα σε Ρεάλ και Ατλέτικο

Μεγάλη ήταν η τιμωρία που περίμενε τις Ρεάλ και Ατλέτικο, στις οποίες απαγορεύτηκε η πραγματοποίηση μεταγραφών για το ερχόμενο έτος.

08.09.2016 | 20:30

Ιδιαίτερα σκληρή ήταν η τιμωρία που περίμενε τις συμπολίτισσες Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης, στις οποίες επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης πραγματοποίησης οποιασδήποτε μεταγραφής για το επόμενο έτος.

Πιο συγκεκριμένα, η FIFA ανακοίνωσε και επίσημα στις διοικήσεις των δύο ομάδων πως για τις δύο ερχόμενες μεταγραφικές περιόδους -του Ιανουαρίου και του Ιουνίου- δεν θα έχουν το δικαίωμα να προχωρήσουν σε οποιαδήποτε απόκτηση παίκτη ενω θα διατηρούν την ελευθερία να αποδεσμεύσουν κάποιον ποδοσφαιριστή.

Να τονιστεί πως το ύψος των προστίμων που θα κληθούν Ρεάλ και Ατλέτικο να πληρώσουν ανέρχεται στις 328.000 ευρώ και 822.000 ευρώ αντίστοιχα.

Άξιο αναφοράς είναι πως οι δύο ομάδες έχουν το δικαίωμα να προσφύγουν στο CAS μέσα στο επόμενο πενθήμερο προκειμένου να καταθέσουν την ένστασή τους για την τιμωρία που τους επιβλήθηκε.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version