Μία μέρα μετά τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της Μπάγερν Μονάχου στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σάλκε η Μπορούσια Ντόρτμουντ ξεκίνησε τα… δώρα προς τους Βαυαρούς!
Στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα οι Βεστφαλοί έπαιξαν εκτός έδρας με τη πρωτάρα, Λειψία, που δεν τους χαρίστηκε και επικράτησε με σκορ 1-0 στο μεταξύ τους ματς.
Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να ήταν το φαβορί, μπορεί να είχαν την κατοχή της μπάλας, μπορεί να είχαν δοκάρι με τον Αντρέ Σούρλε στο 82′, όμως, δεν μπορούσαν με κανέναν τρόπο να στείλουν την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.
Και αφού δεν το έκαναν οι παίκτες του Τόμας Τούχελ ήρθε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου και η Λειψία με τον Κεϊτά στο 89′ έστειλε… αδιάβαστους τους φίλους και τους ποδοσφαιριστές της Μπορούσια Ντόρτμουντ που ξεκίνησε από πολύ νωρίς να χάνει βαθμούς σε σχετικά εύκολες έδρες, κάτι που βέβαια βολεύει την Μπάγερν που είναι ήδη τρεις πόντους μπροστά.
Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.
Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας
Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις
