ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κάνει… όνειρα ο Ντεστ: «Στο πρώτο μου El Clasico είχα στο “τσεπάκι” μου τον Βινίσιους»
Ο Αλόνσο αναγνωρίζει τη τεράστια σημασία του ματς κόντρα στην Μπάγερν!
Ακόμη ένα γκολ από τον Κριστιάνο: Ολοένα και πιο κοντά στα 1000! (vid)
Ποστέκογλου για Τεν Χαγκ: «Είναι μεγάλος προπονητής… Τιμή μας που βρίσκεται στην Αγγλία»
Φλικ για Κουντέ: «Δεν το έχω ξανασυναντήσει αυτό το πράγμα! Απορώ πως το κάνει»
Βαριά λόγια από Ενρίκε για Μπαρτσελόνα: «Όσο ήταν ο Τσάβι η ομάδα έπαιζε σαν την… Εϊμπάρ»
Η Μίλαν «γλέντησε» την Τσέλσι – Ζητούσε τρελό ποσό για τον… φύλακα της!
Σίτι: Οδεύει για… νέα γκέλα – Νέα ηχηρή απουσία ενόψει Νιούκαστλ!
Ο Αρτέτα χαμογελάει ξανά: Ευχάριστα νέα με Μερίνο!
Η Ατλέτικο ακύρωσε την συναυλία της… hot τραγουδίστριας – Δήλωσε πως είναι οπαδός της Ρεάλ (pic)
Τους γράφει όλους στα… φρύδια του ο Αρτέτα: «Δεν με νοιάζει η κριτική, με νοιάζουν οι κούπες!»
Γκουαρντιόλα… αγχώθηκες: «Αυτός θα φταίει, αν χάσουμε το πρωτάθλημα»
Ακραία απόφαση Αντσελότι για το ντέρμπι – Η «έκπληξη» που θα αφήσει άφωνο τον Σιμεόνε!
Γελάστε ελεύθερα – «Σε αυτό το τομέα η Serie A είναι… καλύτερη από Premier League και La Liga»
ΕΠΙΣΗΜΟ: Τέλος η σεζόν για Ρόδρι- Το επιβεβαίωσε ο Γκουαρντιόλα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ατλέτικο Μαδρίτης

Βρήκε τον εαυτό της η Ατλέτικο

Η Ατλέτικο Μαδρίτης στρόφαρε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Θέλτα, την οποία και σκόρπισε με 4-0.

Βρήκε τον εαυτό της η Ατλέτικο

Σε ένα παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες έψαχναν το πρώτο τους τρίποντο για τη νέα σεζόν, η Θέλτα υποδέχθηκε την Ατλέτικο Μαδρίτης, με μόνο στόχο και των δύο να ξεκολλήσουν από το δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα της La Liga.

Με το χαμόγελο στα χείλη από το «Μπαλαΐδος» έφυγε εν τέλει η Ατλέτικο, η οποία επικράτησε με 4-0 χάρη σε γκολ των Κόκε (53′), Γκριεζμάν (73′, 81′) και Κορέα (89′), πανηγυρίζοντας έτσι το πρώτο της τρίποντο στη φετινή Primera Division.

Στον αγωνιστικό χώρο, στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού επικράτησε ισορροπία με τις δύο αντιπάλους να ψάχνουν τα πατήματά τους στο γήπεδο και να προσπαθούν να ανοίξουν τους απαραίτητους χώρους για την δημιουργία φάσεων.

Η πρώτη αξιόλογη φάση ήρθε στο 10ο λεπτό όταν και ο Σένε έγινε αποδέκτης της μπάλας, έκανε γρήγορα το σουτ αλλά η προσπάθειά του έφυγε λίγο έξω άουτ.

Η Ατλέτικο ανέβασε στροφές και επιχείρησε να γίνει απειλητική κυρίως με τους Γκριεζμάν και Τόρες αλλά χωρίς επιτυχία αφού οποιαδήποτε κίνησή τους προς την περιοχή της Θέλτα κοβόταν από τους αμυντικούς της ομάδας του Βίγκο.

Στο 33′ οι γηπεδούχοι έγιναν εκ νέου απειλητικοί όταν η μπάλα έφτασε στον Μπονγκόντα, ο οποίος εξασφάλισε και τον χώρο για το σουτ, που όμως δεν ανησύχησε καθόλου τον Όμπλακ.

Επτά λεπτά αργότερα, η Θέλτα έγινε επικίνδυνη ξανά αλλά το πλασέ που έκανε μέσα από την περιοχή έφυγε ψηλά άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ορεξάτοι και έψαξαν το γκολ που θα τους έβαζε σε θέση οδηγού στο παιχνίδι.

Το τέρμα αυτό δεν άργησε να έρθει και μόλις στο 53′ ο Κόκε γίνεται στόχος της σέντρας του Γκριεζμάν, κοντρόλαρε την μπάλα, σούταρε από κοντά και άνοιξε το σκορ για τους «ροχιμπλάνκος».

Η Θέλτα προσπάθησε αλλά μάταια να πιέσει την ομάδα του Σιμεόνε αφού στο 71΄ ο Γκαμεϊρό έφτασε πολύ κοντά στο 2-0 αλλά δεν τελείωσε καλά την απίστευτη κίνησή του και η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα.

Δύο λεπτά μετά ο Γκριεζμάν κατάφερε να δώσει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του όταν ο Νιγκέζ σημάδεψε ιδανικά το κεφάλι του Γάλλου και εκείνος έκανε το 2-0.

Με την συμπλήρωση 81′ αγωνιστικών λεπτών η Ατλέτικο έκανε τρία τα τέρματά της, όταν ο Χουανφράν δοκίμασε το πόδι του, βρήκε με όμορφη σέντρα τον Αντουάν Γκριεζμάν και ο τελευταίος με κεφαλιά νίκησε τον Σέρχιο Αλβάρεζ.

Στο 88′ οι γηπεδούχοι έχασαν μία σπουδαία ευκαιρία να μειώσουν και να παλέψουν για κάτι παραπάνω αλλά ο Ρόσι δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την καλή μεταβίβαση των συμπαικτών του αφού κόπηκε από τους αμυντικούς της Ατλέτικο.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Άνχελ Κορέα έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του όταν τροφοδοτήθηκε εξαιρετικά από τον Κόκε μέσα στην περιοχή της Θέλτα και από κοντά έκανε το 4-0.

Μέχρι το σφύριγμα της λήξης δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα και η Ατλέτικο έφτασε στην πρώτη της νίκη για την φετινή Primera Division.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ