ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νάπολι

Δεν «Χ»όρτασαν οι «Αετοί»

Η Μπεσίκτας έκλεψε την ισοπαλία από την Μπενφίκα στο 94' ενώ η Νάπολι με ανατροπή «λύγισε» την Ντινάμο Κιέβου.

Δεν «Χ»όρτασαν οι «Αετοί»

Σε ένα παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες ήθελαν να πετύχουν τη νίκη προκειμένου να ξεκινήσουν με το δεξί τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο φετινό Champions League, η Μπενφίκα υποδέχθηκε την Μπεσίκτας στην Πορτογαλία και τα βρήκαν σκούρα αφού στο 94′ ο Ταλίσκα που αγωνίζεται στους Τούρκους ως δανεικός από τους Ίβηρες, χάρισε με απευθείας εκτέλεση φάουλ την ισοπαλία στην ομάδα του.

Στον αγωνιστικό χώρο οι «αετοί» μπήκαν σαφώς πιο δυναμικά, βρήκαν αμέσως τα πατήματά τους στο χορτάρι και έψαξαν το γκολ που θα τους έδινε από νωρίς το πάνω χέρι στην αναμέτρηση.

Αυτό το τέρμα δεν άργησε να έρθει αφού μόλις στο 12ο λεπτό του παιχνιδιού ο Κέρβι εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια στην άμυνα της Μπεσίκτας και από κοντινή απόσταση άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι πάγωσαν από το γρήγορο γκολ των Πορτογάλων αλλά κατάφεραν να κλείσουν σταδιακά τους διαδρόμους προς την περιοχή τους χωρίς, ωστόσο, να μπορούν να περιορίσουν την κυριαρχία της Μπενφίκα στο γήπεδο.

Μόλις στο 31′ απείλησε πρώτη φορά η Μπεσίκτας όταν και ο Κουαρέσμα επιχείρησε από αρκετά μακριά να νικήσε τον πορτιέρο των γηπεδούχων χωρίς βέβαια καμία επιτυχία.

Οκτώ λεπτά μετά ο Γκουέδες έγινε κάτοχος της μπάλας, εξασφάλισε και λίγο χώρο μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ που έκανε δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Ζενγκίν που ήλεγξε την πορεία της μπάλας.

Στο δεύτερο μέρος, η Μπενφίκα μπήκε με πρόθεση να κρατήσει το υπέρ της σκορ και να συνεχίσει να ελέγχει την κυκλοφορία της μπάλας στο γήπεδο.

Από την άλλη, η Μπεσίκτας δεν έδειχνε ικανή να γίνει ιδιαίτερα απειλητική αφού πλησίαζε την εστία του πορτιέρο των Πορτογάλων μόνο με σουτ όπως στις περιπτώσεις των Ταλίσκα (61′) και Τοσούν (66′) που δεν βρήκαν όμως στόχο.4

Στο 74′ ο Τοσούν κινήθηκε με προϋποθέσεις στην περιοχή της Μπενφίκα αλλά δεν εκμεταλλεύθηκε πλήρως την μεταβίβαση του Αμπουμπακάρ και έτσι ο Έντερσον δεν είχε πρόβλημα στο να ελέγξει την πορεία της μπάλας.

Οι Τούρκοι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων έφτασαν μία ανάσα από την ισοφάριση αλλά η κεφαλιά που πήρε ο Χούντσινσον δεν κατέληξε στα δίχτυα.

Η Μπεσίκτας δεν το έβαλε κάτω και κόντρα στην ροή του αγώνα κατάφερε εν τέλει να φέρει το παιχνίδι στα ίσια όταν στο 90+4′ ο Ταλίσκα με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ από τα 30 μέτρα περίπου νίκησε τον πορτιέρο της Μπενφίκα και έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Στον εναπομείναντα χρόνο μέχρι το σφύριγμα της λήξης δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παιχνίδι.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ-ΝΑΠΟΛΙ

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Ντινάμο Κιέβου υποδέχθηκε τη Νάπολι στην Ουκρανία και κατάφερε να φύγει νικήτρια με σκορ 2-1 παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης και να πάρουν τα ηνία του παιχνιδιού στα χέρια τους αλλά η απάντηση των «παρτενοπέι» ήταν άμεση αφού στο 36′ ο Αρκάντιους Μίλικ έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Οι Ναπολιτάνοι όμως δεν αρκέστηκαν στην ισοφάριση και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους σημείωσαν και δεύτερο τέρμα, πάλι με δράστη τον Μίλικ, ο οποίος ολοκλήρωσε την ανατροπή για την ομάδα του.

Η Νάπολι επιχείρησε να φτάσει και σε τρίτο τέρμα που θα της έδινε απόσταση ασφαλείας από τη Ντινάμο αλλά οι προσπάθειες του Μέρτενς στο 59′ και το 63′ δεν βρήκαν στόχο.

Το παιχνίδι κύλησε σε ισορροπημένους ρυθμούς, με τη Νάπολι να ελέχει την κυκλοφορία της μπάλας και να υπερασπίζεται το προβάδισμά της ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες στην προσπάθειά τους να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω από τον αγώνα, εξαιτίας της αποβολής του Σίντορτσουκ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στον χρόνο που απέμενε μέχρι την συμπλήρωση των 90′ δεν άλλαξε κάτι ριζικά και έτσι οι «παρτενοπέι» κατάφεραν να ξεκινήσουν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ