Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Εξαργυρώνει τις εμφανίσεις του ο Λαλάνα
Λίβερπουλ

Εξαργυρώνει τις εμφανίσεις του ο Λαλάνα

Η Λίβερπουλ επιθυμεί να προσφέρει ανανεωμένο συμβόλαιο στον Άνταμ Λαλάνα.

14.09.2016 | 12:36

O υποτιμημένος από πολλούς Άνταμ Λαλάνα έχει ξεκινήσει ιδανικά τη φετινή σεζόν έχοντας σκοράρει τρία τέρματα στα τελευταία έξι παιχνίδια με τη Λίβερπουλ και την εθνική Αγγλίας ενώ έχει μοιράσει και μία ασίστ.

Ο Άγγλος διεθνής, όμως, είναι ακόμα πιο σημαντικός για την ομάδα του διότι τρέχει ασταμάτητα υπηρετώντας άψογα το gegenpressing του Γιούργκεν Κλοπ που απαιτεί άμεση πίεση από τη στιγμή που η κατοχή παύει να είναι στα πόδια της ομάδας του.

Ο 28χρονος πρώην παίκτης της Σαουθάμπτον κόντρα στη Λέστερ διένυσε 13 χιλιόμετρα, επίδοση που αποτελεί ρεκό στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Γι΄αυτό το λόγο σύμφωνα με τη Daily Express η διοίκηση των “κόκκινων” έχει ζητήσει από τους εκπρόσωπους του ποδοσφαιριστή να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Λαλάνα διαθέτει τρία χρόνια ακόμα στο συμβόλαιο του και κοστολογείται στα 30 εκατομμύρια ευρώ. Είναι σαφής, λοιπόν, η πρόθεση της διοίκησης της Λίβερπουλ να “δέσει” για πολλά χρόνια ακόμη τον 28χρονο άσο στο “Άνφιλντ”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version