Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Απέλυσε τον μάνατζέρ του ο Γκριεζμάν
Ατλέτικο Μαδρίτης

Απέλυσε τον μάνατζέρ του ο Γκριεζμάν

Χωρίς μάνατζερ θα παίζει... μπαλίτσα από εδώ και πέρα εκτός αγωνιστικού χώρου ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Αντουάν Γκριεζμάν.

15.09.2016 | 18:25

Μετά το τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου αγγλικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Αντουάν Γκριεζμάν.

Λίγο καιρό αργότερα ο Γάλλος στράικερ με δηλώσεις του παραδέχτηκε πως θα έφευγε από την Ατλέτικο Μαδρίτης αν και εφόσον ο τεχνικός της, Ντιέγκο Σιμεόνε, αποχωρούσε από το “Βιθέντε Καλντερόν”.

Τα πράγματα γίνονται λίγο πιο… πικάντικα για τους φίλους των “κόκκινων διαβόλων”, όπως αποκάλυψε η “L’ Equipe”, αφού ο στράικερ των “ροχιμπλάνκος” απέλυσε τον μάνατζέρ του, αφού δεν έμεινε ικανοποιημένος από το έργο του.

Έτσι, θα έχει τη δυνατότητα να κάνει εκείνος… κουμάντο με τη διοίκηση του ισπανικού συλλόγου για κάποια εκκρεμότητα που πιθανόν να υπάρξει στο μέλλον με τον πατέρα του να έχει συμβουλευτικό ρόλο, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος με δηλώσεις του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version