ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κόσμος

Νέα ομάδα αλλά ο παλιός είναι αλλιώς

Ο Ολυμπιακός χωρίς να εντυπωσιάσει κατόρθωσε να πάρει ένα πολύτιμο τρίποντο επικρατώντας με 1-0 της Γιουνγκ Μπόις στο Σταντ Ντε Σουίς.

Νέα ομάδα αλλά ο παλιός είναι αλλιώς

Στην πρεμιέρα του Γιουρόπα Λιγκ η Γιουνγκ Μπόις φιλοξένησε στο Σταντ ντε Σουίς τον Ολυμπιακό με τις δύο ομάδες να επιθυμούν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους. Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι από πλευράς ποιότητας η αποτελεσματικότερη ομάδα, δηλαδή ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 χάρη στο χρυσό γκολ του Εστεμπάν Καμπιάσο.

ΤΟ ΜΑΤΣ: 

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε για τους φιλοξενούμενους με τον Μαρίν να προσποιείται και να βρίσκει το χώρο για το σουτ το οποίο κόντραρε στα σώματα.

 Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν οπισθοχωρήσει περιμένοντας τους Ελβετούς με αποτέλεσμα η Γιουνγκ Μπόις να απαντήσει με το μακρινό σουτ του Σουλεϊμάνι να γλύφει το δεξιό δοκάρι του Λεάλι.

Οι “κόκκινοι ισορρόπησαν το παιχνίδι μετά το πρώτο 25λεπτο και έχασε δεύτερη μεγάλη ευκαιρία με το σουτ του Ιλιονούσι να αποκρούει ο Μβογκό.

Έτσι, ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα κατευθυνθούν ισόπαλες χωρίς γκολ στα αποδυτήρια ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 42ο λεπτό. Ειδικότερα, μετά από όμορφο συνδυασμό του Καμπιάσο με τον Μαρίν, ο τελευταίος πάσαρε με το κεφάλι στον Ιντέγε, ο οποίος γύρισε για τον Καμπιάσο που με κοντινή προβολή έγραψε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού με τον Λεάλι να πραγματοποιεί διπλή απόκρουση στα κοντινά σουτ των Φράι και Κούμπο.

Η Γιουνγκ Μπόις έκανε πολλά λανθασμένες μεταβιβάσεις αλλά ο Ολυμπιακός δε διέθετε τη ψυχραιμία για επωφεληθεί στις αντεπιθέσεις.

Έτσι, οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να απειλήσουν περαιτέρω με αποτέλεσμα να μείνει μέχρι τέλους αυτό το 1-0. Από τους ερυθρόλευκους κορυφαίοι ήταν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Μποτία και Ντα Κόστα ενώ και οι Λεάλι και Καμπιάσο ήταν πολύ θετικοί.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου ο Αποέλ επικράτησε μετά από ολική ανατροπή της Αστάνα με 2-1. Το σκορ άνοιξε με ένα υπέροχο σουτ από το ύψος της περιοχής ο Μαξίμοβιτς. Ωστόσο, οι Κύπριοι βρήκαν την απάντηση στο 75 με τον Βισίνιους για να πάρουν τους τρεις βαθμούς τελικά με γκολ του Ντεγκαμάργκο στο 87ο λεπτό.

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Ελιουνούσι, Μάριν, Σεμπά, Ιντέγε.

Γιουνγκ Μπόις (Άντι Χάτερ): Εμβογκό – Σούτερ, Ροσέ, Φον Μπέργκερ, Λέτσιακς- Μπερτόνε, Ζακάρια, Ραβέ, Σουλεϊμάνι – Φρέι, Κούμπο.

Β’ όμιλος:

Ολυμπιακός: 3

Αποέλ: 3

Αστάνα: 0

Γιουνγκ Μπόις: 0

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ