ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ακόμη ένα γκολ από τον Κριστιάνο: Ολοένα και πιο κοντά στα 1000! (vid)
Ποστέκογλου για Τεν Χαγκ: «Είναι μεγάλος προπονητής… Τιμή μας που βρίσκεται στην Αγγλία»
Φλικ για Κουντέ: «Δεν το έχω ξανασυναντήσει αυτό το πράγμα! Απορώ πως το κάνει»
Βαριά λόγια από Ενρίκε για Μπαρτσελόνα: «Όσο ήταν ο Τσάβι η ομάδα έπαιζε σαν την… Εϊμπάρ»
Η Μίλαν «γλέντησε» την Τσέλσι – Ζητούσε τρελό ποσό για τον… φύλακα της!
Σίτι: Οδεύει για… νέα γκέλα – Νέα ηχηρή απουσία ενόψει Νιούκαστλ!
Ο Αρτέτα χαμογελάει ξανά: Ευχάριστα νέα με Μερίνο!
Η Ατλέτικο ακύρωσε την συναυλία της… hot τραγουδίστριας – Δήλωσε πως είναι οπαδός της Ρεάλ (pic)
Τους γράφει όλους στα… φρύδια του ο Αρτέτα: «Δεν με νοιάζει η κριτική, με νοιάζουν οι κούπες!»
Γκουαρντιόλα… αγχώθηκες: «Αυτός θα φταίει, αν χάσουμε το πρωτάθλημα»
Ακραία απόφαση Αντσελότι για το ντέρμπι – Η «έκπληξη» που θα αφήσει άφωνο τον Σιμεόνε!
Γελάστε ελεύθερα – «Σε αυτό το τομέα η Serie A είναι… καλύτερη από Premier League και La Liga»
ΕΠΙΣΗΜΟ: Τέλος η σεζόν για Ρόδρι- Το επιβεβαίωσε ο Γκουαρντιόλα!
Μεγάλο… άκυρο από τον αρχισκόρερ της Λεβερκούζεν προς την Premier League!
Ίντερ: Για πάντα μαζί της ο Ντούμφρις!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ατλέτικο Μαδρίτης

Πεντάρα για πλάκα η Ατλέτικο!

Εύκολο απόγευμα είχε η Ατλέτικο Μαδρίτης που επικράτησε της Χιχόν με 5-0

Πεντάρα για πλάκα η Ατλέτικο!

Σε ένα παιχνίδι που η Ατλέτικο ερχόταν με καλή ψυχολογία λόγω της εκτός έδρας νίκης απέναντι στην Αϊτχόφεν στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, οι «ροχιμπλάνκος» υποδέχθηκαν την Σπόρτινγκ Χιχόν και έκαναν πάρτι, επικρατώντας με 5-0 χάρη σε γκολ των Γκριεζμάν (2′, 31′), Γκαμεϊρό (5′) και Τόρες (72′, 90+1′).

Στον αγωνιστικό χώρο οι γηπεδούχοι μπήκαν αρκετά δυναμικά, βρήκαν γρήγορα τα πατήματά τους στο χορτάρι και κυνήγησαν το γκολ που θα τους έβαζε από νωρίς σε θέση οδηγού στο παιχνίδι.

Αυτό το τέρμα δεν άργησε να έρθει αφού μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης ο Αντουάν Γκριεζμάν έγινε κάτοχος της μπάλας, εξασφάλισε και λίγο χώρο για το σουτ, το οποίο άφησε αβοήθητο τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων για το 1-0.

Οι «ροχιμπλάνκος» όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Τρία λεπτά αργότερα ο Γκαμεϊρό δοκίμασε το πόδι του και νίκησε τον Κουελάρ κάνοντας το 2-0 για την ομάδα του.

Η Ατλέτικο μετά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος έριξε στροφές, χαλάρωσε το παιχνίδι της και έλεγξε την κυκλοφορία της μπάλας.

Στο 28′ οι γηπεδούχοι έφτασαν στην επίτευξη ενός ακόμη τέρματος με δράστη των Κέβιν Γκαμεϊρό αλλά ο ρέφερι της αναμέτρησης το ακύρωσε αφού ο στράικερ της Ατλέτικο υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Τρία λεπτά μετά ο Γκριεζμάν έκανε πράξη αυτό που δεν κατάφερε -ή μάλλον του ακύρωσαν- ο Γκαμεϊρό. Έγινε αποδέκτης της μπάλας και χωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά, έκανε το σουτ αφήνοντας άγαλμα τον κίπερ της Χιχόν γράφοντας έτσι το 3-0.

Στο δεύτερο μέρος οι «ροχιμπλάνκος» μείωσαν αρκετά την πίεσή τους χωρίς όμως να χάσουν τα ηνία του παιχνιδιού από τα χέρια τους. Αντίστοιχα η Χιχόν δεν έδειχνε να είναι σε θέση να απειλήσει ιδιαίτερα τους γηπεδούχους.

Στο 67′ ήρθε η πρώτη αξιόλογη φάση του δεύτερου μέρους όταν ο Γκριεζμάν τροφοδοτήθηκε όμορφα, έκανε και το σουτ από κοντά αλλά η μπάλα πέρασε βασανιστικά έξω από τον αγωνιστικό χώρο, λίγα μόλις εκατοστά από το αριστερό δοκάρι του Κουελάρ.

Πέντε λεπτά μετά οι Μαδριλένοι βρηκαν ξανά τον δρόμο για τα δίχτυα όταν ο Κορέα βρήκε όμορφα μέσα στην περιοχή τον Τόρες και εκείνος με όμορφο σουτ νίκησε τον γκολκίπερ της Χιχόν κάνοντας το 4-0.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να απειλήσουν στο 80′ όταν ο Κάσες έγινε αποδέκτης της μπάλας, δοκίμασε το πόδι του αλλά η μπάλα πέρασε άουτ χωρίς να ανησυχήσει τον Όμπλακ.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ωστόσο, η Ατλέτικο έβαλε το κερασάκι στην τούρτα όταν κέρδισε ένα πέναλτι, το οποίο και εκτέλεσε εύστοχα ο Φερνάντο Τόρες γράφοντας και το 5-0.

Μέχρι το σφύριγμα της λήξης δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα και έτσι οι «ροχιμπλάνκος» πήραν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης απέναντι στην Χιχόν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ