ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

To πληγωμένο θηρίο να φοβάσαι

H Mπαρτσελόνα άφησε πίσω της το κακό αποτέλεσμα με την Αλαβές και επιβλήθηκε εκτός έδρας της Λεγκανές με 5-1.

To πληγωμένο θηρίο να φοβάσαι

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής η Λεγκανές υποδέχτηκε στην έδρα της την Μπαρτσελόνα, η οποία προερχόταν από την ήττα από την Αλαβές. Ωστόσο, οι Καταλανοί δεν είχαν όρεξη για παιχνίδια και καθάρισαν το παιχνίδι από πολύ νωρίς για να επιβληθούν των αξιόμαχων νεοφώτιστων με 5-2.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Χρειάστηκαν 15 λεπτά για να ανοίξουν το σκορ οι Καταλανοί με τον Σουάρεζ να διανύει όλη τη δεξιά πτέρυγα και να γυρίζει για τον Μέσι, ο οποίος είχε εύκολη δουλειά για το 1-0.

Η “Μπάρτσα” ήταν αποφασισμένη από νωρίς να καθαρίσει το παιχνίδι και στο 31΄διπλασίασε τα τέρματά της με τον Μέσι να περνάει δύο αντιπάλους και να προσφέρει έτοιμο γκολ στον Σουάρεζ, ο οποίος έγραψε το 2-0.

Οι γηπεδούχοι λίγο έλειψε να απνατήσουν λίγα λεπτά αργότερα με τον Μασίς από την αριστερή πτέρυγα να δημιουργεί προβλήματα στον αργό Μασεράνο αλλά να αντικρίζει τον Τερ Στέγκεν αρχικά και τον Ουμτιτί στην συνέχεια να μπλοκάρουν την προσπάθειά του.

Η πίεση ψηλά από πλευράς Λεγκάνες, αποτελούσε βούτυρο στο ψωμί των “μπλαουγκράνα”, οι οποίοι ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 44ο λεπτό. Ειδικότερα, η κάθετη πάσα του Μέσι έβγαλε τον Σουάρεζ απέναντι από τον τερματοφύλακα με τον Ουρουγουανό να αποδεικνύεται αλτρουιστής και να γυρίζει για το Νεϊμάρ, ο οποίος προ κενής εστίας σκόραρε το πρώτο του τέρμα στη φετινή La Liga.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε, όπως τέλειωσε το πρώτο με τον Σουάρεζ με εξαιρετική πάσα να τροφοδοτεί τον Νεϊμάρ, ο οποίος ανετράπη μέσα από την περιοχή. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Μέσι για να σημειώσει το 4-0.

Το 5-0 ήταν θέμα χρόνου να πραγματοποιηθεί και αυτό συνέβη στο 64ο λεπτό χάρη σε ένα άπιαστο μακρινό σουτ του Ραφίνια που κατέληξε στο “παραθυράκι” της αντίπαλης εστίας. Οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν να πετύχουν το γκολ της τιμής χάρη στο απευθείας χτύπημα φάουλ του Γκάμπριελ.

Στα εναπομείναντα λεπτά του παιχνιδιού κυριάρχησαν τα σκληρά μαρκαρίσματα με τη Λεγκάνες να συνεχίζει να μαρκάρει και να πιέζει μανιασμένα μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης. Το τελικό 5-1 επανέφερε την Μπαρτσελόνα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως, να έχει έναν αγώνα λιγότερο.

Από πλευράς “μπλαουγκράνα”. το MSN επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο μετά την πλήρη επιστροφή του στην αρχική ενδεκάδα εδώ και πολύ καιρό. Ωστόσο, αν ο Λουίς Ενρίκε πρέπει να προβληματιστεί για κάτι είναι για την δυσκολία που συνάντησαν οι αμυντικοί της Μπαρτσελόνα για να ξεφύγουν από την πίεση των γηπεδούχων.

Έτσι, η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται με περισσότερη ηρεμία πια για το μεγάλο ντέρμπι της Τρίτης (20/9) κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης με τον χαμένο της αναμέτρησης να μένει αρκετά πίσω στο βαθμολογικό πίνακα από νωρίς τη φετινή σεζόν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ