ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αϊντχόφεν

«Άλωσε» την έδρα της Αϊτχόφεν η Φέγενορντ

Η Φέγενορντ πέρασε με το διπλό από την έδρα της Αϊτχόφεν, της οποίας και επικράτησε με 1-0 χάρη σε γκολ του Μποτέγκιν στο 83'.

«Άλωσε» την έδρα της Αϊτχόφεν η Φέγενορντ

Σε ένα παιχνίδι όπου η μεν Αϊτχόφεν προερχόταν από την εντός έδρας ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης και η Φέγενορντ από το σπουδαίο τρίποντο κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η PSV υποχρεώθηκε στην δεύτερη σερί ήττα μέσα στο γήπεδό της με την «ομάδα του λαού» να επικρατεί με 1-0 χάρη σε γκολ του Μποτέγκιν στο 83ο λεπτό του αγώνα.

Στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες μπήκαν αρκετά ισορροπημένα, προσπάθησαν να βρουν τα πατήματά τους στο χορτάρι και να δημιουργήσουν οργανωμένα ευκαιρίες για την επίτευξη του γκολ που θα τις έβαζε σε θέση οδηγού στο παιχνίδι.

Πρώτη απείλησε η Αϊτχόφεν όταν στο 10′ ο Βίλεμς επιχείρησε με απευθείας φάουλ να νικήσει τον Τζόουνς αλλά χωρίς επιτυχία.

Στο 17′ ο Περέιρο προσπάθησε να διασπάσει την άμυνα της Φέγενορντ αλλά κόπηκε από τους αντίπαλους αμυντικούς προτού γίνει περισσότερο επικίνδυνος.

Επτά λεπτά μετά και ενώ οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν, ο Γκουαδράδο κινήθηκε με προϋποθέσεις προς την περιοχή της Φέγενορντ αλλά η προσπάθειά του δεν ανησύχησε τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων.

Στο 28′ ο Νάρσινγκ έγινε αποδέκτης της μπάλας, δοκίμασε και το πόδι του αλλά ο Τζόουνς δεν αιφνιδιάστηκε και κράτησε το μηδέν.

Η Φέγενορντ αύξησε την πίεσή της και έλεγξε λίγο περισσότερο την κυκλφορία της μπάλας αλλά χωρίς να μπορεί να γίνει περισσότερο απειλητική αφού η αμυντική διάταξη της Αϊτχόφεν ήταν αρκετά καλά κλεισμένη και δεν επέτρεπε την διείσδυση των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες μπήκαν στο χορτάρι με μόνο στόχο την επίτευξη του γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα, με την PSV να απειλεί μόλις στο 48′ όταν ένα σουτ του Πρόπερ «τέσταρε» τα αντανακλαστικά του Τζόουνς.

Στο 54′ ο Βιλένα προσπάθησε να βρει κάποιον συμπαίκτη του στην περιοχή του Ζόετ αλλά χωρίς επιτυχία αφού η μπάλα απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς των γηπεδούχων.

Η Φέγενορντ ανέβασε συνεχώς στροφές, πιέζοντας αρκετά την Αϊτχόφεν, η οποία αναγκάστηκε να περιορίσει την κινητικότητά της στην επίθεση προκειμένου να μην βρεθεί εκτεθειμένη ανασταλτικά.

Στο 80′ ο Χέντριξ προειδοποίησε την PSV όταν το σουτ που έκανε έφυγε λίγο έξω από την εστία του Ζόετ.

Η πίεση των φιλοξενούμενων απέδωσε εν τέλει καρπούς όταν στο 83′ η μπάλα έφτασε στον Μποτέγκιν μετά από κόρνερ που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι και εκείνος δεν δίστασε, πυροβόλησε και έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Μέχρι το σφύριγμα της λήξης δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα και έτσι η Φέγενορντ πέρασε από το «Φίλιπς Στέντιον» με το τρίποντο της νίκης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ