ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Υπόθεση Μανδά: Οι δύο ομάδες-φαβορί για την απόκτηση του
Μπαρτσελόνα: Ο Φλικ απάντησε στους γκρινιάρηδες του… ρόστερ
Ρεάλ Μαδρίτης: Τέλος η γκρίνια – Έδωσαν τα χέρια Βινίσιους και Αλόνσο
Σέρχιο Ράμος: Επέλεξε την νέα του ομάδα – Εκεί ονειρεύεται να παίξει
Έκρηξη Σκόουλς: «Η Γιουνάιτεντ τον καταστρέφει! Σήκω και φύγε για το καλό σου»
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αϊντχόφεν

«Άλωσε» την έδρα της Αϊτχόφεν η Φέγενορντ

Η Φέγενορντ πέρασε με το διπλό από την έδρα της Αϊτχόφεν, της οποίας και επικράτησε με 1-0 χάρη σε γκολ του Μποτέγκιν στο 83'.

«Άλωσε» την έδρα της Αϊτχόφεν η Φέγενορντ

Σε ένα παιχνίδι όπου η μεν Αϊτχόφεν προερχόταν από την εντός έδρας ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης και η Φέγενορντ από το σπουδαίο τρίποντο κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η PSV υποχρεώθηκε στην δεύτερη σερί ήττα μέσα στο γήπεδό της με την «ομάδα του λαού» να επικρατεί με 1-0 χάρη σε γκολ του Μποτέγκιν στο 83ο λεπτό του αγώνα.

Στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες μπήκαν αρκετά ισορροπημένα, προσπάθησαν να βρουν τα πατήματά τους στο χορτάρι και να δημιουργήσουν οργανωμένα ευκαιρίες για την επίτευξη του γκολ που θα τις έβαζε σε θέση οδηγού στο παιχνίδι.

Πρώτη απείλησε η Αϊτχόφεν όταν στο 10′ ο Βίλεμς επιχείρησε με απευθείας φάουλ να νικήσει τον Τζόουνς αλλά χωρίς επιτυχία.

Στο 17′ ο Περέιρο προσπάθησε να διασπάσει την άμυνα της Φέγενορντ αλλά κόπηκε από τους αντίπαλους αμυντικούς προτού γίνει περισσότερο επικίνδυνος.

Επτά λεπτά μετά και ενώ οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν, ο Γκουαδράδο κινήθηκε με προϋποθέσεις προς την περιοχή της Φέγενορντ αλλά η προσπάθειά του δεν ανησύχησε τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων.

Στο 28′ ο Νάρσινγκ έγινε αποδέκτης της μπάλας, δοκίμασε και το πόδι του αλλά ο Τζόουνς δεν αιφνιδιάστηκε και κράτησε το μηδέν.

Η Φέγενορντ αύξησε την πίεσή της και έλεγξε λίγο περισσότερο την κυκλφορία της μπάλας αλλά χωρίς να μπορεί να γίνει περισσότερο απειλητική αφού η αμυντική διάταξη της Αϊτχόφεν ήταν αρκετά καλά κλεισμένη και δεν επέτρεπε την διείσδυση των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες μπήκαν στο χορτάρι με μόνο στόχο την επίτευξη του γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα, με την PSV να απειλεί μόλις στο 48′ όταν ένα σουτ του Πρόπερ «τέσταρε» τα αντανακλαστικά του Τζόουνς.

Στο 54′ ο Βιλένα προσπάθησε να βρει κάποιον συμπαίκτη του στην περιοχή του Ζόετ αλλά χωρίς επιτυχία αφού η μπάλα απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς των γηπεδούχων.

Η Φέγενορντ ανέβασε συνεχώς στροφές, πιέζοντας αρκετά την Αϊτχόφεν, η οποία αναγκάστηκε να περιορίσει την κινητικότητά της στην επίθεση προκειμένου να μην βρεθεί εκτεθειμένη ανασταλτικά.

Στο 80′ ο Χέντριξ προειδοποίησε την PSV όταν το σουτ που έκανε έφυγε λίγο έξω από την εστία του Ζόετ.

Η πίεση των φιλοξενούμενων απέδωσε εν τέλει καρπούς όταν στο 83′ η μπάλα έφτασε στον Μποτέγκιν μετά από κόρνερ που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι και εκείνος δεν δίστασε, πυροβόλησε και έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Μέχρι το σφύριγμα της λήξης δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα και έτσι η Φέγενορντ πέρασε από το «Φίλιπς Στέντιον» με το τρίποντο της νίκης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ