Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Καλύτερος παίκτης του κόσμου ο Γκριεζμάν”
Ατλέτικο Μαδρίτης

“Καλύτερος παίκτης του κόσμου ο Γκριεζμάν”

Η σεζόν που έκανε πέρυσι ο Αντουάν Γκριεζμάν ήταν πολύ καλύτερη από εκείνη του Λιονέλ Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με τον Ντιέγκο Σιμεόνε.

19.09.2016 | 11:27

Είναι στη λίστα με τους καλύτερους παίκτες του κόσμου.

Και μάλιστα πολύ ψηλά.

Είναι όμως ο Αντουάν Γκριεζμάν ο καλύτερος; Έχει ξεπεράσει ή θα ξεπεράσει τα θρυλικά κατορθώματα των Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο;

Αυτό υποστηρίζει με δηλώσεις του ο προπονητής του στην Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε. Ο Αργεντινός τεχνικός θεωρεί πως η σεζόν 2015- 2016 ήταν η καλύτερη στην καριέρα του Γάλλου επιθετικού που έδειξε τόσο με τους “ροχιμπλάνκος” όσο και με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Γαλλίας, γιατί είναι κορυφαίος, φτάνοντας σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ και Euro χωρίς βέβαια να κατακτήσει κανέναν από τους δύο.

“Για μένα πέρυσι ο Γκριεζμάν ήταν ο καλύτερος παίκτης της Ευρώπης. Καλύτερος και από τον Μέσι και από τον Κριστιάνο. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία επί τούτου”, τα λόγια του “Τσόλο” που σίγουρα θα συζητηθούν, καθώς πολλοί δεν θα συμφωνήσουν με αυτή την άποψη.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version