ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν αθάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

Πυραυλοκίνητη Ντόρτμουντ(vid)

H εκρηκτική Ντόρτμουντ πετούσε φωτιές και διέλυσε με 5-1 την φιλότιμη για ένα μισάωρο Βόλφσμπουργκ στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Budesliga.

Πυραυλοκίνητη Ντόρτμουντ(vid)

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής η Ντόρτμουντ φιλοξενήθηκε στην “Βολγκσβάγκεν Αρένα” από την Βόλφσμπουργκ. Oι Βεστφαλοί εκμεταλλευόμενοι την ταχύτητα και την εκρηκικότητά τους έπαιξαν κάθετο ποδόσφαιρο και έτσι “καθάρισαν” με 5-1 τους “λύκους”, οι οποίοι από το 25ο λεπτό μέχρι και το 55ο δημιούργησαν μεγάλους κινδύνους αλλά έπεσαν πάνω στον Μπούρκι, ο οποίος “κατέβασε ρολά”. Έτσι, η ομάδα του Τόμας Τούχελ συνέχισε για ένα ακόμη παιχνίδι το επιθετικό της κρεσέντο έχοντας σημειώσει στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις της 17 τέρματα.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Ντόρτμουντ είχε μπει με άγριες διαθέσεις στον αγωνιστικό χώρο και στο 4ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Γκερέιρο να αξιοποιεί με άψογο τελείωμα τη κάθετη πάσα του Μπαρτρά.

Οι “λύκοι” απάντησαν με τον Μπρούνο Ενρίκε να βρίσκει χώρο μέσα στην περιοχή και να σουτάρει με τον Μπούρκι να βρίσκεται σε ετοιμότητα. Ωστόσο, οι Βεστφαλοί ήταν καταιγιστικοί και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 16ο λεπτό χάρη στην εκρηκτικότητα του Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος με άψογη ατομική ενέργεια βρέθηκε προ του Κάστελς για να γράψει το 2-0.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν με στατική φάση με τον Ντράξλερ από πλάγια θέση στο δεύτερο δοκάρι να πλασάρει λίγο άουτ. Η Βόλφσμπουργκ είχε αναλάβει τα ηνία του αγώνα αλλά ο Μάριο Γκόμεζ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την κάθετη πάσα του Ντράξλερ.

Στη συνέχεια της φάσης ο Ροντρίγκεζ εκτέλεσε το φάουλ που κέρδισε η ομάδα του αλλά αντίκρισε τον Μπούρκι να εκτινάσσεται στη δεξιά του γωνία και να απομακρύνει τον κίνδυνο.

Η φάση του αγώνα πραγματοποιήθηκε στο 50ο λεπτό με τον Ντράξλερ αρχικά μετά το γύρισμα του Ντινταβί και τον Γκόμεζ στη συνέχεια να μην μπορούν να νικήσουν τον Μπούρκι. Η Βόλφσμπουργκ άξιζε ένα γκολ και το πέτυχε στο 53΄με τον Ντινταβί να τελειώνει με ιδανικό πλασέ το γύρισμα του Σεγκουίν.

Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού η εξαιρετική στις αντεπιθέσεις Ντόρτμουντ χτύπησε για τρίτη φορά με τον Γκερέιρο να τροφοδοτεί κάθετα τον Κάστρο, ο οποίος πρόσφερε έτοιμο γκολ στον Ντεμπελέ για να διαμορφώσει το 3-1.

Η “μηχανή” φιλοξενούμενων είχε ζεσταθεί για τα καλά και ο Ομπαμεγιάνγκ σημείωσε το 4-1 μετά το γύρισμα του Κάστρο. Το τελικό 5-1 διαμορφώθηκε στο 73΄με την κεφαλιά του Πίτσεκ μετά από κόρνερ του Γκερέιρο να καταλήγει στα δίχτυα.

Με αυτόν τον τρόπο, οι Βεστφαλοί έφτασαν του 9 πόντους σε τέσσερις αγωνιστικές και απέδειξαν για μία ακόμη φορά ότι έχουν την ικανότητα να παίξουν με τη μία και με αυτόν τον τρόπο να βρουν τους κενούς χώρους στην επίθεση και να τους εκμεταλλευτούν χάρη στην ταχύτητα των Ντεμπελέ και Ομπαμεγιάνγκ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ