Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιατί στο FIFA δεν διαλέγει την Ατλέτικο ο Γκριεζμάν;
Ατλέτικο Μαδρίτης

Γιατί στο FIFA δεν διαλέγει την Ατλέτικο ο Γκριεζμάν;

Το μεγάλο του μυστικό όταν παίζει FIFA αποκάλυψε ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Αντουάν Γκριεζάν, σε συνέντευξή του.

24.09.2016 | 10:35

Είναι από τους καλύτερους επιθετικούς της Λα Λίγκα, αλλά και του κόσμου.

Είναι ένας από τους λόγους που η Ατλέτικο Μαδρίτης κάνει αυτή τη σπουδαία πορεία σε Ισπανία και Ευρώπη τα τελευταία χρόνια και ένας από τους λόγους μπορεί να κάτσει κανείς να την παρακολουθήσει.

Όπως καταλάβατε αναφερόμαστε στον Αντουάν Γκριεζμάν που εδώ και μερικές εβδομάδες βρίσκεται στο μεταγραφικό “στόχαστρο” της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Τσέλσι.

Ο Γάλλος επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα “Le Parisien” και μίλησε για τη ζωή του στην ισπανική πρωτεύουσα και πως περνάει αυτή εκεί.

“Το πρωί πάω στην προπόνηση και όταν επιστρέψω σπίτι θα δω τηλεόραση, ή κάποια ταινία ή θα παίξω  βιντεοπαιχνίδια”, ενώ όταν ρωτήθηκε για την… καψούρα του που είναι το FIFA και για το ποια ομάδα διαλέγει έδωσε μία απάντηση που μάλλον θα ξάφνιασε πολλούς.

“Δεν διαλέγω την Ατλέτικο Μαδρίτης όταν παίζω. Γιατί αν το κάνω αυτό θέλω να δίνω συνέχεια την μπάλα σε εμένα και έτσι δεν παίζω καλά!”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version