ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Άστον Βίλα δεν κάνει Cash…out αλλά All in με Μπουέντια για τον τίτλο! (vid)
Άστον Βίλα – Άρσεναλ: 2-1 (Highlights)
Άρσεναλ, τρικυμία – Το buzzer beater της Άστον Βίλα στην «κάκιστη» άμυνα (vid)
Άστον Βίλα – Άρσεναλ: Το… χρυσό άγγιγμα του Τροσάρ έκανε το 1-1 (vid)
Άστον Βίλα – Άρσεναλ: Μεγάλη επέμβαση από τον Ράγια (vid)
Λίβερπουλ: Τελειώνει τον Σαλάχ, πλουτίζει από τους Σαουδάραβες
Πώς η Αθλητική Ψυχολογία Συγκρίνεται με τη Συμπεριφορά στα Διαδικτυακά Καζίνο
O αγωνιστικός κατήφορος του – κάποτε εξαιρετικού – Τίμο Βέρνερ
Η ενδεκάδα της Άρσεναλ κόντρα στην Άστον Βίλα
«Η Ρεάλ Μαδρίτης βλέπει στον Μουζακίτη τον νέο Μόντριτς»
Η επιθυμία του Γκουαρντιόλα για νικητή στο Mundial2026
Το Λονδίνο καλεί τον αναγεννημένο Μάρκους Ράσφορντ
Το στοιχειωμένο ρεκόρ που κυνηγά ο Μπαπέ στο Mundial2026
H νέα μεταγραφική υπέρβαση που ετοιμάζει η Λίβερπουλ
Ο Μάρκους Ράσφορντ είναι φτιαγμένος για τη La Liga (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ρεάλ Μαδρίτης

Ζιντάν: “Θυμωμένος ο Κριστιάνο; Δε νομίζω”

Ο Ζινεντίν Ζιντάν απάντησε σε όσους θεωρούν ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο εκνερίστηκε για την αντικατάστασή του στο παιχνίδι με αντίπαλο τη Λας Πάλμας.

Ζιντάν: “Θυμωμένος ο Κριστιάνο; Δε νομίζω”

Η Βιγιαρεάλ την πέμπτη αγωνιστική έσπασε το σερί των 17 συνεχόμενων νικών της Ρεάλ Μαδρίτης στο ισπανικό πρωτάθλημα αποσπώντας τον ένα βαθμό από τη “βασίλισσα” (1-1). Από εκεί, λοιπόν, που οι “μερένχες” είχαν μάθει μόνο να κερδίζουν ήρθε και το δεύτερο αρνητικό αποτέλεσμα της φετινής σεζόν με την Λας Πάλμας να στερεί δύο βαθμούς (2-2) από το σύνολο του Ζινεντίν Ζιντάν.

Μεγαλύτερη είδηση, όμως, και από τις δύο σερί ισοπαλίες της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η αλλαγή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 72ο λεπτό και ο επακόλουθος εκνευρισμός του Πορτογάλου, ο οποίος ίσως τα έβαλε και με τον εαυτό του, διότι δεν απέδωσε τα αναμενόμενα μέχρι το σημείο στο οποίο αγωνίστηκε.

ronalnto

Ωστόσο, ο τεχνικός της “βασίλισσας” Ζινεντίν Ζιντάν ερωτηθείς εάν ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε νεύρα μετά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο απάντησε χωρίς καμία αμφιβολία: “Νευριασμένος; Αυτή είναι η δικιά σας ερμηνεία. Ο Κριστιάνο επιθυμεί να βρίσκεται πάντα στο γήπεδο. Καμιά φορά πρέπει να τον αντικαθιστώ και αυτό έπραξα. Αυτό δεν αλλάζει τίποτα”

Ο 44χρονος προπονητής αναφέρθηκε και στα συμπεράσματα που εξήγαγε από την αναμέτρηση με αντίπαλο την Λας Πάλμας: “Είχαμε πολλές ευκαιρίες και στα δύο ημίχρονα. Δε νομίζω ότι μας έλειπε η δίψα- ακριβώς το αντίθετο. Ξεκινήσαμε δυνατά, πιέσαμε ψηλά και κάναμε αυτό για το οποίο προετοιμαστήκαμε. Αλλά όταν σκοράρουν δύο φορές κάτι συνέβη και πρέπει να το αναλύσουμε. Το δεύτερο γκολ δεν ήταν απλώς λάθος κάποιου παίκτη μας, διέθετε λίγο από όλα. Η ομάδα δουλεύει καλά και είναι αφοσιωμένη σε αυτό που κάνει. Στο ποδόσφαιρο δε μπορείς πάντα να κερδίζεις αλλά είμαστε στο σωστό δρόμο και έχουμε ένα παιχνίδι που πλησίαζει την Τρίτη”.

Να σημειωθεί ότι την Τρίτη (27/9) η Ρεάλ Μαδρίτης θα ταξιδέψει στη Γερμανία προκειμένου να αντιμετωπίσει την πυραυλοκίνητη Ντόρτμουντ του Τόμας Τούχελ στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ