ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λέμε για τον Μόντριτς αλλά η πάσα του Χούμελς δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά (vid)
H Γιουνάιτεντ θέλει στόπερ και οι – δύο – επιλογές της βρίσκονται στη Serie A
«Πνίγηκε» στον ανταγωνισμό – Αποχωρεί με μεταγραφή το αστέρι της Ρεάλ
«Γροθιά» στους παίκτες της Τσέλσι το μήνυμα πιτσιρικά στις εξέδρες (pic)
Από τους λίγους ρομαντικούς ο Τιάγκο Σίλβα – Συμφώνησε με την τελευταία του ομάδα
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Oι δύο αποχρώσεις της Τσέλσι (vid)

Η Τσέλσι παρουσίασε δυό πρόσωπα (ένα σε κάθε ημίχρονο) για να επιβληθεί εκτός έδρας της Χαλ με 2-0 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

Oι δύο αποχρώσεις της Τσέλσι (vid)

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ η Τσέλσι φιλοξενήθηκε από τη Χαλ στο “ΚC Στέντιουμ” με στόχο να επανέλθει στις νίκες. Το σύνολο του Αντόνιο Κόντε πραγματοποίησε ένα κάκιστο πρώτο ημίχρονο αλλά μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο στο δεύτερο 45 λεπτο και με κορυφαίο τον Ντιέγκο Κόστα επιβλήθηκε της Χαλ με 2-0 για να πάρει βαθμολογική ανάσα και να φτάσει στους 13 βαθμούς τη φετινή σεζόν.

TO ΜΑΤΣ:

Η Χαλ επιχείρησε να αιφνιδιάσει τους “μπλε” με το χτύπημα φάουλ του Σνόντγκρας να διώχνει σε κόρνερ ο Κουρτουά. Στο 19΄η Χαλ έχασε και δεύτερη ευκαιρία με το σουτ του Μέισον από πλάγια θέση να κοντράρει στα σώματα προτού καταλήξει κόρνερ.

Οι “μπλε” ήταν πιο δραστήριοι επιθετικά από τη δεξιά πτέρυγα αλλά δυσκολεύονταν να ολοκληρώσουν μία αξιόλογη φάση. Το σύνολο του Αντόνιο Κόντε έμοιαζε να μην έχει ενέργεια με αποτέλεσμα το παιχνίδι να έχει αργό ρυθμό και η Τσέλσι να επιχειρεί να απειλήσει μόνο από γεμίσματα.

Οι “τίγρεις” μπορεί να μην είχαν τη μπάλα στα πόδια τους αλλά στο 46΄ανάγκασαν τον Κουρτουά να πέσει στη δεξιά του γωνία για να εξουδετερώσει το μακρινό σουτ του Μέισον.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο κινητικός Αζάρ δοκίμασε τα πόδια του έξω από την περιοχή αλλά ο Μάρσαλ δήλωσε παρών. Η Τσέλσι μπήκε με περισσότερο πάθος και ζωντάνια στο δεύτερο 45λεπτο αλλά στο 57΄ο Ντιέγκο Κόστα αφού πέρασε τον αντίπαλο γκολκίπερ σημάδεψε από πλάγια θέση το δοκάρι για να πάρει το ριμπάουντ αλλά να σουτάρει απογοητευτικά άουτ.

Το πολλά λάθη της Χαλ στο χώρο της μεσαίας γραμμής κόστισαν στους γηπεδούχους με τον Γουίλιαν στο 62΄να συγκλίνει προς το ημικύκλιο της περιοχής και να εκτελεί με υπέροχο τρόπο τον Μάρσαλ για να ανοίξει το σκορ.

Η Τσέλσι έβρισκε ορθάνοιχτους διαδρόμους με αποτέλεσμα ο Μάτιτς στο 67΄να κάνει μία κούρσα μέχρι την περιοχή και η μπάλα να στρώνεται στον Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος με άπιαστο σουτ έγραψε το 2-0.

Το υπόλοιπο του παιχνιδιού ήταν ένας μονόλογος για τους φιλοξενούμενους, οι οποίο θα μπροούσαν να ανεβάσουν περαιτέρω το δείκτη του σκορ αλλά χάρη στις επεμβάσεις τουβ Μάρσαλ στα σουτ των Πέδρο και Όσκαρ το σκορ παρέμεινε ως είχε.

Με αυτόν τρόπο ήρθε η νίκη για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε, η οποία στην επανάληψη πραγματοποίησε περισσότερες φάσεις από όσες είχε δημιουργήσει συνολικά στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης και στον αγώνα με αντίπαλο την Άρσεναλ. Ο Ντιέγκο Κόστα πρέπει να πάρει τα εύσημα, καθώς με τις κινήσεις του και τα σπασίματα της μπάλας ήταν πρωταγωνιστής στις περισσότερες ευκαιρίες της ομάδας του.

Από την άλλη πλευρά, η Χαλ πλήρωσε την κούραση, προϊόντος του μικρού ροτέισον τη φετινή χρονιά, με αποτέλεσμα να πραγματοποιεί πολλά αβίαστα λάθη στη μεσαία γραμμή τα οποία ήταν βούτυρο στο ψωμί του Καντέ και του Γουίλιαν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ