ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα – «Ήθελε να φύγει! Εγώ φταίω, δεν του έδινα χρόνο…»
Αρτέτα: «Πάτε καλά; Βάζουμε τόσα γκολ και… λέτε πως έχουμε πρόβλημα»
Τα μεγάλα φαβορί για την Χρυσή Μπάλα – Bye, bye Μέσι! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πόρτο

Τεσσάρα και κορυφή για την Πόρτο!

Η Πόρτο δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στην Νάσιοναλ Μαδέιρα, της οποίας επικράτησε με 4-0, την ώρα που η Σπόρτινγκ Λισαβόνας στραβοπατούσε στην έδρα της Γκιμαράες (3-3).

Τεσσάρα και κορυφή για την Πόρτο!

Σε ένα παιχνίδι που η Πόρτο «καιγόταν» για τη νίκη, η Νασιονάλ Μαδέιρα υποδέχθηκε τους «δράκους», οι οποίοι έφυγαν με το τρίποντο της νίκης επικρατώντας με 4-0.

Στον αγωνιστικό χώρο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά, βρήκαν άμεσα τα πατήματά τους στο χορτάρι και κυνήγησαν το γκολ που θα τους έβαζε από νωρίς μπροστά στο σκορ.

Το γκολ αυτό δεν άργησε να έρθει αφού μόλις στο 11ο λεπτό ο Ερέρα βρήκε όμορφα τον Τζότα και εκείνος με την σειρά του νίκησε τον κίπερ των γηπεδούχων κάνοντας το 1-0.

Ο ίδιος παίχτης ξαναχτύπησε στο 38′ όταν μετά από μεταβίβαση του Σίλβα, με ψύχραιμο τελείωμα έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση των 45′, ο Λαγιούν βρήκε όμορφα τον Τζότα και εκείνος ψύχραιμα ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του, κάνοντας το 3-0.

Στο δεύτερο μέρος, η Πόρτο μπήκε το ίδιο ορεξάτη αλλά δεν πέτυχε άμεσα γκολ παρά στο 58ο λεπτό όταν ο Οτάβιο τροφοδότησε τον Σίλβα και εκείνος έκανε το 4-0.

Στο 88′ ο Σίλβα προσπάθησε να βρει δίχτυα με απευθείας εκτέλεση φάουλ αλλά το δοκάρι στάθηκε απέναντι του και του στέρησε το γκολ ενώ στη συνέχεια της φάσης το ανάποδο ψαλίδι του Ερέρα δεν βρήκε στόχο.

Μέχρι το σφύριγμα της λήξης δεν άλλαξε κάτι και έτσι η Πόρτο πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο στο κυνήγι της πρώτης θέσης του βαθμολογικού πίνακα.

ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ 

Στο παιχνίδι που προηγήθηκε σήμερα (1/10), η πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Σπόρτινγκ Λισαβόνας φιλοξενήθηκε από την Γκιμαράες, της οποίας και επικράτησε με

Το σκορ άνοιξε με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Μάρκοβιτς, ο οποίος με όμορφο τελείωμα έκανε το 1-0 για τους πρωτευουσιάνους.

Τέσσερα λεπτά πριν το σφύριγμα του πρώτου 45λέπτου, ο Κόατες διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του μετά από μεταβίβαση του Ρουίζ.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο 71′ έκαναν τρία τα τέρματά τους χάρη σε γκολ του Έλιας αλλά από εκεί και πέρα ήρθε η πλήρης διάλυση για την ομάδα της Λισαβόνας.

Με δύο… κοπανημένα γκολ του Μαρέγκα στο 74′ με πέναλτι και στο 75′ η Γκιμαράες έτριξε τα δόντια της Σπόρτινγκ αλλά το καλύτερο το φυλούσε για το τέλος.

Στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Ραφίνια βρήκε ωραία τον Σοάρες και εκείνος από κοντά έκανε το 3-3 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ