Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τίτλοι τέλους για Μούτου
Ευρώπη

Τίτλοι τέλους για Μούτου

Σε ηλικία 37 ετών αποφάσισε ο Αντριάν Μούτου να κρεμάσει τα παπούτσια του.

12.10.2016 | 17:17

Μετά τον Γκέοργκε Χάτζι ήταν ό,τι καλύτερο είχε βγάλει το ποδόσφαιρο της Ρουμανίας.

Όμως ο Αντριάν Μούτου ποτέ στην πορεία της καριέρας του δεν κατάφερε να βγάλει ασπροπρόσωπους όλους όσους πίστεψαν στο ταλέντο του. Ο Ρουμάνος φορ μπορεί να αγωνίστηκε σε σπουδαίες ομάδες, όπως η Τσέλσι, η Ίντερ, η Γιουβέντους και η Φιορεντίνα, όμως, πάντα είχε το μυαλό πάνω από το κεφάλι του και ήταν παράδειγμα προς αποφυγήν όσον αφορά τον επαγγελματισμό του, αφού όλο ξενύχταγε και δεν ήταν λίγες οι φορές που τον είχαν πιάσει στα… πράσα να κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Πλέον είχε φτάσει να αγωνίζεται σε κάποια… Τάργκου Μούρες στην Ρουμανία. Ωστόσο, έκανε γνωστό πως σε ηλικία 37 ετών σταματάει το ποδόσφαιρο μετά από 199 γκολ και 522 εμφανίσεις στην καριέρα του, ώστε να ξεκινήσει μία άλλη. Εκείνη στους πάγκους.

“Η ποδοσφαιρική καριέρα τελείωσε για εμένα. Από εδώ και πέρα θα πηγαίνω σε σχολή προπονητικής, όπου και θα προπονούμε παιδάκια από έξι ως οκτώ ετών. Στα μέσα του Νοεμβρίου υπολογίζω να έχω πάρει το δεύτερο καλύτερο δίπλωμα προπονητικής της ΟΥΕΦΑ και από εκεί και πέρα θα γίνω βοηθός προπονητή κάπου στη Ρουμανία. Όταν θα περπατάω μέσα στα αποδυτήρια θέλω από τους παίκτες μου να είναι σοβαροί και υπάκουοι”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version