ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μετά τον Κλοπ… το χάος – Θλίψη με τον προπονητή που κυνηγά η Λίβερπουλ
Η Ίντερ πάει για… δυναστεία – Οι δύο παιχταράδες που έχει κλείσει για του χρόνου
Επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τον Λούκας Βάσκεθ η «Βασίλισσα»
Σήκωσε το Scudetto ο Μάρκους Τουράμ – Η αφιέρωση στον Τιερί Ανρί (vid)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ταξίδεψε στο Νησί αλλά όχι για τη Λίβερπουλ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
Γκολ τίτλου για την Ίντερ, με τον Ατσέρμπι να «καρφώνει» τη Μίλαν! (vid)
Αστεράτη Μπολόνια, ξέρανε τη Ρόμα μες στο «Ολίμπικο»!
Αποκαλύφθηκε ο διάλογος των διαιτητών για τη μεγάλη φάση της Μπαρτσελόνα!
Άντζελο Σίνα, ο αφανής ήρωας του Ολυμπιακού με τις απίστευτες αποκρούσεις του! (vid)
Μόντριτς για επιστροφή στην Premier League: «Ποτέ δε ξέρεις»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

“Η Γιουβέντους θα κερδίσει το φετινό Scudetto”

Ο Αντόνιο Ντι Νατάλε αναφέρθηκε εκτεταμένα για τη φετινή Γιουβέντους .

“Η Γιουβέντους θα κερδίσει το φετινό Scudetto”

O Aντόνιο Ντι Νατάλε αποτελεί θρυλική φιγούρα για τους οπαδούς της Ουντινέζε διότι σε μία εποχή που τα λεφτά κινούν τον κόσμο ο ίδιος επέλεξε να παραμείνει πιστός στο σύλλογο και να τελειώσει την καριέρα του σε αυτόν σημειώνοντας 227 γκολ σε 446 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

“To να αντιμετωπίζεις τη Γιούβε σήμερα είναι δύσκολο για τους πάντες αλλά πάντα παίζαμε καλά στο Τορίνο” ανέφερε ο Ντι Νατάλε ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της Ουντινέζε με τους “μπιανκονέρι” το ερχόμενο Σάββατο (15/10).

“Όχι, δεν μετάνιωσα που απέρριψα τη Γιουβέντους στο παρελθόν. Σαφέστατα όχι. Ήταν μία επιλογή ζωής, που πήρα με την καρδιά μου. Ήθελα να μείνω στο Ούντινε με την οικογένειά μου.  Οι περισσότεροι με αποκάλεσαν χαζό αλλά αν μπορούσα να το ξανακάνω θα έπραττα το ίδιο. Στην Γιουβέντους δε θα είχα φτάσει τα 209 τέρματα και όταν βλέπω τον εαυτό μου σε αυτήν την κατάταξη μαζί με παίκτες, όπως ο Τότι και ο Μπάτζιο καταλαβαίνω ότι έχω κάνει κάτι καλό στην καριέρα μου”. dybala

Ο 38χρονος σέντερ φορ αναφέρθηκε και στο ταλέντο του Πάουλο Ντιμπάλα: Ο καθένας θα ήθελε να παίξει στην τωρινή Γιούβε που διαθέτει τον Πιάνιτς, τον Ιγκουαΐν και τον Ντιμπάλα που μπορεί να κάνει παρόμοιες ενέργειες με αυτές του Μέσι. Έπαιξα εναντίον του Ντιμπάλα και πρόκειται για έναν παίκτη φαινόμενο. Νομίζω ότι η Ουντινέζε επιχείρησε να τον προσελκύσει στο παρελθόν πριν το κατορθώσει η Παλέρμο. Την επόμενη σεζόν θα πάρει το νουμερο 10, το οποίο του ταιριάζει. Το νούμερο 10 είναι σαν τη Φεράρι: δεν γνωρίζουν όλοι να το οδηγούν” higuain

Παράλληλα, ο Ιταλός διεθνής εκθείασε τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν και δε δίστασε να προβλέψει το νικητή του φετινού πρωταθλήματος.

“Νομίζω ότι ο Ντιμπάλα θα ταιριάξει καλύτερα με το Ιγκουαΐν. Η συνεργασία τους μοιάζει πολύ με τη δικιά μου με τον Αλέξις Σάντσεζ. Ο Ιγκουαΐν είναι ο καλύτερος επιθετικός στον κόσμο και αν συνεχίσει να σκοράρει 30 τέρματα ανά σεζόν θα ισοφαρίσει τους αριθμούς μου. Δεδομένων της ηλικίας του και της ικανότητάς του νομίζω ότι είναι ο μόνο που μπορεί να με ξεπεράσει. Μπορεί να σκοράρει σε κάθε παιχνίδι. Φέτος, το βραβείο του πρώτου σκόρερ θα διεκδικήσουν ο Ιγκουαΐν, ο Ικάρντι, ο Τζέκο και ο Μποριέλο. Θεωρώ ότι πρέπει να συμβεί κάτι εξωπραγματικό για να μην κερδίσει η Γιουβέντους το έκτο της Scudetto. Ο Αλέγκρι διαθέτει δύο ομάδες ουσιαστικά και περιμένω να τους δω να φτάνουν και στην κορυφή του Τσάμπιονς Λιγκ”

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ