ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης

Πέταξε στους εφτά ουρανούς η Ατλέτικο (vid)

H Aτλέτικο Μαδρίτης διέλυσε με 7-1 τη Γρανάδα στο "Βιθέντε Καλντερόν και παρέμεινε πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας της La Liga.

Πέταξε στους εφτά ουρανούς η Ατλέτικο (vid)

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής η πρωτοπόρος Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχτηκε την Γρανάδα στο “Βιθέντε Καλντερόν”. Αν και βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ οι “ροχιμπλάνκος” κέρδισαν πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό 7-1 παρουσιάζοντας τρομακτική αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια, καθώς μετουσίωσαν σε γκολ τις εφτά από τις 11 τελικές στην αντίπαλη εστία. Με αυτόν τον τρόπο η Ατλέτικο βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας τρεις πόντους μπροστά από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία αγωνίζεται σε λίγες ώρες.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Οι “ροχιμπλάνκος” διέθεταν μία φλύαρη κατοχή και το πλήρωσαν στο 18΄με ένα απίθανο βολέ του Κουένκα έξω από την περιοχή το οποίο έστειλε αδιάβαστο τον Όμπλακ. Οι γηπεδούχοι επιχείρησαν να απαντήσουν με μία στημένη φάση αλλά η κεφαλιά του Γοδίν μετά από κόρνερ πέρασε λίγο άουτ.

Τα μπακ της Ατλέτικο αγωνίζονταν πολύ ψηλά και στο 33΄η πάσα του Χουαφράν στο Κορέα λίγο έλειψε να φέρει το γκολ. Η ισοφάριση ήρθε τελικά στο 34΄μετά από μία φάση διαρκείας με τη μπάλα να στρώνεται στον Καράσκο ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και με ένα δυνατό σουτ να πραγματοποιεί το 1-1.

Το σύνολο του Ντιέγκο Σιμεόνε αν και δυσκολευόταν να δημιουργήσει ευκαιρίες ανέτρεψε το σκορ στο 45ο λεπτό. Αρχικά, ο Κορέα με όμορφη διαγώνια πάσα τροφοδότησε τον Καράσκο με το Βέλγο να κοντρολάρει και να σουτάρει από πλάγια θέση για το 2-1 με τη μπάλα να κοντράρει στο σώμα του αμυντικού προτού καταλήξει στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Γρανάδα είχε για περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια της με αποτέλεσμα η Ατλέτικο να είναι πιο απελευθερωμένη. Έτσι, αρχικά στο 61 ο Γκριεζμάν γύρισε στο ύψος της περιοχής για τον Καράσκο, ο οποίος με άψογο πλασέ στην απέναντι γωνία σημείωσε χατ-τρικ.

Από κεκτημένη ταχύτηταστο 65΄οι “ροχιμπλάνκος” ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 4-1 με το Φελίπε Λουίς να πραγματοποιεί μία κούρσα από την αριστερή πτέρυγα και μετά από κόντρες ο Γκαιτάν με προβολή να σκοράρει ένα ακόμη τέρμα για την ομάδα του.

Οι κενοί χώροι στην άμυνα της ουραγού του βαθμολογικού πίνακα είχαν μεγαλώσει με αποτέλεσμα το κοντέρ να σταματήσει τελικά στα εφτά τέρματα. Αρχικά στο 82΄ο Γκαιτάν με συρτό σουτ σημείωσε το 5-1 για να διαμορφωθεί το τελικό 7-1 με τον Τιάγκο από κοντινή απόσταση και τον Κορέα με μακρινό σουτ να γράφουν και αυτοί τα ονόματά τους στον πίνακα των σκόρερ.

Να σημειωθεί, πάντως ότι η εμφάνιση της Ατλέτικο στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καθόλου καλή και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη συντονισμένη λειτουργία των φιλοξενούμενων, η οποία άντεξε για ένα ημίχρονο.

Αξιομνημόνευτη για τους γηπεδούχους ήταν η παρουσία του Γιανίκ Καράσκο, ο οποίος σημείωσε το πρώτο χατ-τρικ στην καριέρα του ενώ πρόσφερε και δύο ακόμη ασίστ σε ένα παιχνίδι που έκανε ότι ήθελε την αντίπαλη άμυνα χάρη στην εξαιρετική τεχνική του κατάρτιση.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ