ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σεβίλλη

Και με δέκα στη Γαλλία, μεγάλη ήταν η… Κυρία!

Η Γιουβέντους πέρασε από την Γαλλία και την έδρα της Λυών, την ώρα που η Σεβίλλη έφευγε νικήτρια από την Κροατία.

Και με δέκα στη Γαλλία, μεγάλη ήταν η… Κυρία!

Σε ένα παιχνίδι με έντονο αγωνιστικό και βαθμολογικό ενδιαφέρον η Λυών υποδέχθηκε την Γιουβέντους για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα διατηρούσε στην κορυφή την «Μεγάλη Κυρία» και θα έδινε σπουδαίο τρίποντο στην γαλλική ομάδα ενόψει της συνέχειας. Εν τέλει από το γήπεδο έφυγε με το χαμόγελο η Γιουβέντους που επικράτησε της Λυών με 1-0.

Στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες μπήκαν ισορροπημένα, έψαξαν να βρουν τα πατήματά τους στο χορτάρι και κυνήγησαν το γκολ που θα τις έβαζε σε ρόλο οδηγού στο παιχνίδι.

Πρώτη στο παιχνίδι απείλησε η Γιουβέντους μόλις στο 4ο λεπτό όταν ο Ιγκουαΐν έγινε αποδέκτης της μπάλας και δοκίμασε το πόδι του με την προσπάθειά του όμως να φεύγει άουτ.

Στο 14′ η Λυών απάντησε στις ευκαιρίες όταν ο Ντιακαμπί πήρε μία όμορφη κεφαλιά αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι αφού πέρασε για λίγο άουτ.

Δέκα λεπτά μετά ο Ιγκουαΐν μπήκε με προϋποθέσεις στην περιοχή της γαλλικής ομάδας, δοκίμασε το σουτ αλλά ο Λόπες ήταν σε ετοιμότητα και κράτησε το «μηδέν».

Στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης ο Λεονάρντο Μπονούτσι έκανε ένα άτσαλο μαρκάρισμα και ο ρέφερι του αγώνα καταλόγισε πέναλτυ υπέρ των «Λιονέ».

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Λακαζέτ, ο οποίος όμως νικήθηκε από τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν, που κράτησε το 0-0.

Στο 43′ η Γιουβέντους απείλησε εκ νέου όταν ο Ιγκουαΐν έγινε δέκτης μίας σέντρας, πήρε την κεφαλιά αλλά ο Λόπες σταμάτησε την προσπάθειά του με μία όμορφη απόκρουση. pian

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες μπήκαν με μοναδικό σκοπό την επίτευξη του τέρματος που θα τους έδινε το προβάδισμα.

Στο 50′ η Λυών έγινε ξανά απειλητική όταν η μπάλα έφτασε στον Φεκίρ, ο οποίος εξασφάλισε λίγο χώρο, έκανε το σουτ αλλά ο κίπερ των φιλοξενούμενων ήταν σε ετοιμότητα.

Τέσσερα λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες όταν ο Μαρσίνιακ έδειξε την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μάριο Λεμίνα, ο οποίος πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια.

Στο 71′ ο Τολίσο έγινε κάτοχος της μπάλας, πήρε την κεφαλιά αλλά ο Μπουφόν ήταν σε εγρήγορση και έδιωξε σε κόρνερ.

Πέντε λεπτά μετά και παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα, η Γιουβέντους άνοιξε το σκορ όταν ο Κουαδράδο βρήκε λίγο ελεύθερο χώρο, έκανε το πλασέ και νίκησε τον κίπερ της Λυών για το 1-0.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Γκεζάλ έχασε μία σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσει αλλά η προσπάθειά του έφυγε ελάχιστα άουτ.

Μέχρι το σφύριγμα της λήξης δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα και έτσι η Γιουβέντους έφυγε με το πολύτιμο τρίποντο της νίκης από την Γαλλία.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ-ΣΕΒΙΛΛΗ

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Ντινάμο Ζάγκρεμπ υποδέχθηκε την Σεβίλλη στην Κροατία με τους Ανδαλουσιάνους να παίρνουν το τρίποντο της νίκης που τους κράτησε στην πρώτη θέση παρέα με την Γιουβέντους.

Στο χορτάρι κυρίαρχοι κατά την περισσότερη διάρκεια του αγώνα ήταν οι φιλοξενούμενοι αφού κρατούσαν αρκετά καλά κλεισμένη την αμυντική τους διάταξη ενώ στον επιθετικό τομέα δημιουργούσαν αρκετές προϋποθέσεις για γκολ, απειλώντας συχνά τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Ωστόσο, τόσο στο 15′ όσο και στο 23′, ο Μαριάνο και ο Νασρί δεν μπόρεσαν να βρουν στόχο αφού οι προσπάθειές τους κατέληξαν στον Λιβάκοβιτς και άουτ αντίστοιχα.

Το γκολ που άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης ήρθε στο 37ο λεπτό όταν ο Νασρί  τροφοδοτήθηκε πανέμορφα από τον Μαριάνο και με ψύχραιμο τελείωμα έκανε το 1-0.

Στο υπόλοιπο του αγώνα, οι γηπεδούχοι έκαναν κάποιες φάσεις προκειμένου να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια αλλά χωρίς κάποιο αποτέλεσμα, αφού ο Γκόρντον Σίλντεφελντ δεν βρήκε στόχο στην κεφαλιά που πήρε στο 75′.

Η Σεβίλλη θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματά της με τον Βιέτο στο 59′ και τον Βιτόλο στο 81′ αλλά οι προσπάθειές τους δεν κατέληξαν στα δίχτυα.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το 90′ και έτσι οι Ανδαλουσιάνοι έφυγαν με το διπλό της νίκης από την Κροατία.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ