ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άγιαξ

Δεν έπρεπε να το έχει τόσο… Στάνταρ

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από την Σταντάρ Λιέγης αλλά πλήρωσε την αδράνειά του και ήρθε ισόπαλος 2-2. Το ίδιο σκορ στο παιχνίδι Θέλτα-Άγιαξ.

Δεν έπρεπε να το έχει τόσο… Στάνταρ

Σε ένα παιχνίδι με έντονο αγωνιστικό και βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Σταντάρ Λιέγης υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα έβαζε το νικητή ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Εν τέλει με το χαμόγελο από το γήπεδο δεν έφυγε καμία από τις δύο ομάδες, οι οποίες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2, παρά την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού.

Στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες μπήκαν ισορροπημένα, έψαξαν τα πατήματά τους στο χορτάρι και κυνήγησαν το γκολ που θα τις έβαζε σε ρόλο οδηγού στο παιχνίδι.

Το τέρμα αυτό δεν άργησε να έρθει, αφού μόλις στο 12ο λεπτό, οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ όταν ο Ιμπάρμπο έκανε το σουτ και νίκησε τον κίπερ των γηπεδούχων για το 1-0.

Ο Παναθηναϊκός δεν το έβαλε κάτω και στο 36′ διπλασίασε τα τέρματά του όταν ο σκόρερ της αναμέτρησης, Βίκτορ Ιμπάρμπο, τροφοδοτήθηκε από τον Σεμπάστιαν Λέτο και με ωραίο τελείωμα έκανε το 2-0.

Η τέλεια αγωνιστική συμπεριφορά των «πρασίνων», ωστόσο, χάλασε όταν με την συμπλήρωση των 45′ ο Κουτρουμπής έπεσε άτσαλα πάνω στον αντίπαλό του και ο ρέφερι του αγώνα καταλόγισε το πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων.

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Εντμίλσον Τζούνιορ, ο οποίος δεν αστόχησε και μείωσε για την ομάδα του σε 2-1.

Στο δεύτερο μέρος, οι δύο ομάδες μπήκαν με μοναδικό στόχο την επίτευξη του γκολ που θα έβαζε ξανά στο παιχνίδι τους Βέλγους από την μία και θα έδινε αέρα δύο τερμάτων στην ελληνική ομάδα από την άλλη.

Στο 67′ οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Σα, που πήρε μία ωραία σέντρα αλλά από κοντά έχασε ένα απίστευτα εύκολο γκολ.

Στο 82′ και ενώ η Σταντάρ συνέχιζε να πιέζει για το γκολ, ο Μπελφοντίλ εκτέλεσε πανέμορφα ένα φάουλ αφήνοντας αβοήθητο τον Λουκ Στιλ και ισοφάρισε σε 2-2.

Μέχρι το σφύριγμα της λήξης δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα και έτσι οι «πράσινοι» έχασαν πολύτιμο έδαφος στην υπόθεση της πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού.

ΘΕΛΤΑ-ΑΓΙΑΞ

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Θέλτα υποδέχθηκε τον Άγιαξ στην Ισπανία με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες και να ανανεώνουν το ραντεβού τους για τις αρχές Νοέμβρη, όταν και θα δώσουν την ρεβάνς στην έδρα του Αίαντα.

Στο χορτάρι κυρίαρχοι κατά την περισσότερη διάρκεια του αγώνα ήταν οι αφού κρατούσαν αρκετά καλά κλεισμένη την αμυντική τους διάταξη ενώ στον επιθετικό τομέα δημιουργούσαν αρκετές προϋποθέσεις για γκολ, απειλώντας συχνά τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Το γκολ που άνοιξε το σκορ ήρθε στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Ζίγεχ έκανε μία εξαιρετική προσπάθεια και τελείωσε ιδανικά νικώντας τον Ρούμπεν Μπλάνκο για το 1-0.

Η απάντηση της Θέλτα ήταν άμεση, αφού μόλις στο 29′ ο Λέμος εκτέλεσε όμορφα ένα φάουλ, ο Αντρέου Φόντας βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και πλάσαρε τον αντίπαλο κίπερ για το 1-1.

Ο Αίαντας δεν το έβαλε κάτω και στο 71′ πήρε ξανά το προβάδισμα όταν ο Γιούνες έκανε μία όμορφη ατομική προσπάθεια, την οποία και τελείωσε ιδανικά κάνοντας το 2-1.

Η Θέλτα όμως δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα και στο 82′ ο Ορελάνα δοκίμασε το πόδι του από 22 μέτρα μακριά και νίκησε τον αντίπαλο κίπερ ισοφαρίζοντας για δεύτερη φορά στο ματς.

Μέχρι το 90′ δεν άλλαξε κάτι και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και θέαμα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ