ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Ξεμπούκωσε ο Ολυμπιακός (vid)

Ο Ολυμπιακός δε συνάντησε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στην Αστάνα και επιβλήθηκε εύκολα με 4-1 στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ξεμπούκωσε ο Ολυμπιακός (vid)

Στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε στο “Γ. Καραϊσκάκης” την Αστάνα με αποκλειστικό στόχο τους τρεις βαθμούς. Οι ερυθρόλευκοι ήταν καθολικά ανώτεροι από τους αντιπάλους τους και επικράτησαν δίκαια με 4-1 με κορυφαίους τους Μάρτινς, Ιλιονούσι και Φορτούνη.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

O Ολυμπιακός έλεγχε το ρυθμό του παιχνιδιού και έφτασε πολύ κοντά στο γκολ μετά την εκτέλεση κόρνερ του Φορτούνη και την κεφαλιά του Ρέτσου,ο οποίος βρέθηκε ολομόναχος αλλά έστειλε τη μπάλα στην αγκαλιά του γκολκίπερ.

Οι ερυθρόλευκοι απείλησαν ξανά λίγα λεπτά αργότερα με το σουτ του Μιλιβόγεβιτς να μην αποκρούει σταθερά ο Έρικ αλλά να απομακρύνουν οι αμυντικοί. Ο Καρντόσο στο 23΄έχασε μία ακόμη ευκαιρία με το δικό του απευθείας χτύπημα φάουλ να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Το γκολ ήταν θέμα χρόνου να έρθει και αυτό πραγματοποιήθηκε στο 25΄με τον Φορτούνη με απίθανη ατομική ενέργεια να γυρίζει προς τον Φιγκέιρας, ο οποίος πλάσαρε για το 1-0.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού περνούσαν συνεχώς κάθετες πάσες στην πλάτη των αντιπάλων τους με αποτέλεσμα από το 33΄έως το 35΄να πετύχουν δύο τέρματα. Αρχικά, την κάθετη πάσα του Μιλιβόγεβιτς εκμεταλλεύτηκε ο Ιλιονούσι, ο οποίος από πλάγια θέση με υπέροχο αριστερό πλασέ έγραψε το 2-0. Το 3-0 σημείωσε ο Σεμπά μετά την κάθετη του Ιλιονούσι ύστερα από λάθος στη μεσαία γραμμή με τον Βραζιλιάνο να μην λαθεύει μπροστά από τον Έρικ.

Η Αστάνα έκανε αισθητή την παρουσία της στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τους αμυντικούς των γηπεδούχων να ολιγωρούν μετά από μία εκτέλεση κόρνερ και τον Άνιτσιτς να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι από κοντινή απόσταση.

Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, μία λάθος πάσα του Λεάλι έδωσε την ευκαιρία τον Καμπανάνγκα να κρεμάσει τον Ιταλό τερματοφύλακα για να μειώσει σε 3-1. Οι Καζάκοι ήταν πολύ αργοί στο transition με αποτέλεσμα στο 65ο λεπτό μία αντεπίθεση των ερυθρολεύκων να αποφέρει το 4-1. Ειδικότερα, μετά το κλέψιμο του Ρέτσου, ο Φορτούνης τροφοδότησε τον Καρντόσο, ο οποίος πρόσφερε έτοιμο γκολ στον Σεμπά που δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει το δεύτερό του τέρμα.

Αυτή η νίκη σε συνδυασμό με την ήττα του ΑΠΟΕΛ από την Γιουνγκ Μπόις έφερε τον Ολυμπιακό ισόβαθμο με τους Κύπριους στην πρώτη θέση του ομίλου με 6 βαθμούς. Το σύνολο του Μπέντο την επόμενη αγωνιστική θα ταξιδέψει στο Καζακστάν προκειμένου να αντιμετωπίσει ξανά την Αστάνα σε έναν αγώνα που οφείλει να κερδίσει το τρίποντο από μία ομάδα που όπως απέδειξε σήμερα δε διαθέτει κάτι αξιόλογο στο ρόστερ της.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου:

1. ΑΠΟΕΛ: 6

2. Ολυμπιακός: 6

3. Γιουνγκ Μπόις: 4

4 Αστάνα: 1


All Goals HD - Olympiakos Piraeus 4-1 FC Astana... από Bayeo

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ