ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αρτέτα: «Πάτε καλά; Βάζουμε τόσα γκολ και… λέτε πως έχουμε πρόβλημα»
Τα μεγάλα φαβορί για την Χρυσή Μπάλα – Bye, bye Μέσσι! (pic)
Τσέλσι, πες αλεύρι – Επιστρέφει ο ανεπιθύμητος στο Λονδίνο!
Ρεάλ: Ακραία απόφαση του Αντσελότι – Διώχνει το μεγάλο αστέρι και… ξενέρα!
Τεν Χαγκ… κοιμάσαι – «Δεν αλλάζω άποψη, όσο καλά και αν παίζει»
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Την έσωσε ο Καντρέβα!

Η Ίντερ επικράτησε με 1-0 της Σαουθάμπτον, την ώρα που η Χάποελ έχανε με το ίδιο σκορ από την Σπάρτα Πράγας.

Την έσωσε ο Καντρέβα!

Σε ένα παιχνίδι με έντονο αγωνιστικό και βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Ίντερ υποδέχθηκε τη Σαουθάμπτον με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα έβαζε ξανά στο παιχνίδι τους «νερατζούρι» και θα ξεκαθάριζε την πρωτιά για τους «άγιους». Εν τέλει με το χαμόγελο από το γήπεδο έφυγαν οι γηπεδούχοι που επικράτησαν με 1-0.

Στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες μπήκαν ισορροπημένα, έψαξαν τα πατήματά τους στο χορτάρι και κυνήγησαν το γκολ που θα τις έβαζε σε ρόλο οδηγού στο παιχνίδι.

Πρώτη στο παιχνίδι απείλησε η Σαουθάμπτον, η οποία μόλις στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης έφτασε μία ανάσα από το 1-0, όταν ο Τάντιτς έγινε αποδέκτης της μπάλας, έκανε και το σουτ αλλά η προσπάθειά του έφυγε λίγα εκατοστά έξω από το αριστερό δοκάρι του Χαντάνοβιτς.

Η απάντηση της Ίντερ άργησε να έρθει αφού δεν μπορούσε να διασπάσει την αμυντική διάσπαση της Σαουθάμπτον και να πλησιάσει με αξιώσεις την αντίπαλη περιοχή. Έτσι η πρώτη πραγματικά επικίνδυνη φάση των «νερατζούρι» ήρθε στο 41′ όταν ο Έντερ έγινε κάτοχος της μπάλας, εξαπέλυσε ένα σουτ που όμως δεν βρήκε στόχο για λίγο και πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, οι δύο ομάδες μπήκαν με μοναδικό στόχο την επίτευξη του γκολ που θα τις έβαζε σε κυρίαρχο ρόλο στον αγώνα.

Στο 53′ ήρθε αυτό το γκολ για τους φιλοξενούμενους, που κατάφεραν να σκοράρουν με τον Όστιν, του οποίου το γκολ όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Ο ίδιος παίκτης τρία λεπτά μετά δοκίμασε το πόδι του αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στο 67′ και κόντρα στην ροή του αγώνα, η Ίντερ κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν ο Αντόνιο Καντρέβα, ο οποίος με όμορφο απευθείας σουτ νίκησε τον αντίπαλο κίπερ και έκανε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και έφτασαν πολλές φορές κοντά στην ισοφάριση (83′, 90′, 90+1′) αλλά σε καμία από αυτές τις περιπτώσεις δεν είδαν την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα των αντιπάλων τους.

Μέχρι το σφύριγμα της λήξης δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα και έτσι οι «νερατζούρι» πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στον όμιλο, που τους έβαλε παράλληλα στο παιχνίδι της πρόκρισης.

ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΕΕΡ ΣΕΒΑ-ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Χάποελ Μπεερ Σεβά υποδέχθηκε την Σπάρτα Πράγας στο Ισραήλ με τους Τσέχους να παίρνουν το τρίποντο της νίκης που τους κράτησε ζωντανούς στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Στο χορτάρι κυρίαρχοι κατά την περισσότερη διάρκεια του αγώνα ήταν οι γηπεδούχοι αφού κρατούσαν αρκετά καλά κλεισμένη την αμυντική τους διάταξη ενώ στον επιθετικό τομέα δημιουργούσαν αρκετές προϋποθέσεις για γκολ, απειλώντας συχνά τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Οι Ισραηλινοί σπαταλούσαν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη αλλά δεν κατάφερναν να ανοίξουν το σκορ.

Συγκεκριμένα, στο 22′ ο Χόμπαν πήρε την κεφαλιά που όμως σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του κίπερ της Σπάρτα. Στο 32′ ο ίδιος παίκτης δοκίμασε το σουτ αλλά ο Κούμπεκ ήταν σε ετοιμότητα και του είπε «όχι».

Στο 40′ ο Νουακάμε βρήκε λίγο ελεύθερο χώρο, έκανε και το σουτ αλλά ο κίπερ της Σπάρτα ήταν και πάλι εκεί κρατώντας το «μηδέν».

Στο 65′ ξανά ο Νουακάμε, πήρε την κεφαλιά που όμως δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Κούμπεκ που έλεγξε την πορεία της μπάλας.

Το γκολ που άνοιξε το σκορ ήρθε στο 71′ από τους φιλοξενούμενους, όταν ο Πουλκράμπ έγινε αποδέκτης της μπάλας, βρήκε λίγο χώρο και με όμορφο σουτ έγραψε το 1-0.

Μέχρι την συμπλήρωση των 90′ η Χάποελ δεν μπόρεσε να αντιδράσει και έτσι η λήξη του αγώνα βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ