ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα – «Ήθελε να φύγει! Εγώ φταίω, δεν του έδινα χρόνο…»
Αρτέτα: «Πάτε καλά; Βάζουμε τόσα γκολ και… λέτε πως έχουμε πρόβλημα»
Τα μεγάλα φαβορί για την Χρυσή Μπάλα – Bye, bye Μέσι! (pic)
Τσέλσι, πες αλεύρι – Επιστρέφει ο ανεπιθύμητος στο Λονδίνο!
Ρεάλ: Ακραία απόφαση του Αντσελότι – Διώχνει το μεγάλο αστέρι και… ξενέρα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Ντοναρούμα: «Δεν έχω αλλάξει, ανανεώνω και γίνομαι αρχηγός!»

Για όλους και για όλα μίλησε ο νεαρός πορτιέρο των «ροσονέρι».

Ντοναρούμα: «Δεν έχω αλλάξει, ανανεώνω και γίνομαι αρχηγός!»

Τι κι αν είναι μόλις 17 ετών; Αυτό δεν τον εμποδίζει να είναι ένας από τους πιο πολλά υποσχόμενους τερματοφύλακες του κόσμου και άξια έχει φανέλα βασικού στην ομάδα του, την Μίλαν. Ο λόγος για τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, για τον οποίο έχουν εκφράσει ενδιαφέρον και μάχονται για να τον αποκτήσουν οι μεγαλύτερο σύλλογοι της Ευρώπης.

Ο ίδιος πάντως, παραμένει προσγειωμένος και όπως τόνισε σε δηλώσεις του στον ιταλικό Τύπο, δεν θαμπώνεται από τα φώτα που πέφτουν πάνω του και ετοιμάζεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μίλαν και φυσικά να φορέσει κάποια στιγμή το περιβραχιόνιο του αρχηγού. donnarruma-gianluigi

«Την ανανέωση την χειρίζεται ο αντζέντης μου Μίνο Ραϊόλα και θεωρώ πως δεν θα υπάρξουν προβλήματα. Αγωνίζομαι στην ομάδα της καρδιάς μου και δεν θα μπορούσα να πάω πουθενά καλύτερα. Στόχος μου εξακολουθεί να είναι σε δέκα χρόνια να είμαι ακόμα στη Μίλαν και να φοράω το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Υπάρχουν και άλλοι παίκτες που το αξίζουν αλλά είναι κάτι που μελλοντικά θέλω πολύ να συμβεί» τόνισε αρχικά ο Ντοναρούμα ενώ για την πορεία της Μίλαν και το παιχνίδι με την Γιουβέντους, συμπλήρωσε:

«Πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε ταπεινοί. Να συνεχίσουμε έτσι και στην πορεία θα διαπιστώσουμε που μπορούμε να φτάσουμε. Με τον Μοντέλα έχουμε έναν ενθουσιασμό και έχουμε συνειδητοποιήσει τις μεγάλες δυνατότητες που έχουμε. Υπάρχει το σωστό ομαδικό πνεύμα. Όσο για την Γιουβέντους, θα προσπαθήσουμε να την αντιμετωπίσουμε με τον σωστό τρόπο. Θα υπάρχει ένα γεμάτο γήπεδο που ελπίζω να μας βοηθήσει. Θέλουμε να επιστρέψουμε στην Ευρώπη, προς το παρόν όμως δεν κοιτάμε την βαθμολογία. Θα ρίξουμε την πρώτη ματιά τα Χριστούγεννα. Έχουν τον καλύτερο επιθετικό του πρωταθλήματος. Τον Ιγκουαΐν. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί διότι εφευρίσκει πάντα κάτι. Ο Μπουφόν; Ακόμα και μετά το παιχνίδι με την Ισπανία και το λάθος που έκανε, υπήρχε ακόμα μόνο να μάθεις από αυτόν. Είναι πραγματικά τεράστιος». Milan-Torino

Τέλος όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο βλέπει την καριέρα του και την τροπή που έχει πάρει απ’ όταν ανακαλύφθηκε το ταλέντο του, υπογράμμισε χαρακτηριστικά:

«Είμαι πάντα ο πιο τρελός της παρέας. Στο πούλμαν για λόγους ηρεμίας κάθομαι πάντα μπροστά. Βάζω ναπολιτάνικη μουσική και δημιουργείται πανικός. Οι Λοκατέλι και Πλιτσάρι με τους οποίους ήμασταν συμπαίκτες και στις ακαδημίες και με ξέρουν καλύτερα, με κοιτάζουν κατεβάζουν το βλέμμα και βάζουν τα ακουστικά στα αυτιά για να μην ακούνε! Στο γήπεδο είμαι πάντα ήσυχος αλλά για πρώτη φορά στο ξεκίνημα αυτής της σεζόν ένιωσα μία μικρή πίεση».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ