Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Σιμεόνε θέλει Πρέμιερ Λιγκ
Ατλέτικο Μαδρίτης

Ο Σιμεόνε θέλει Πρέμιερ Λιγκ

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, ο Ντιέγκο Σιμεόνε έχει σκοπό να δοκιμάσει στο μέλλον τις δυνατότητές του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

21.10.2016 | 14:04

O Ντιέγκο Σιμεόνε έχει τραβήξει τα βλέμματα πάνω του με τις επιτυχίες που έχει προσφέρει στην Ατλέτικο Μαδρίτης και μετά και τον περσινό χαμένο τελικό πολλές ήταν οι φήμες που τον ήθελαν ξενερωμένο. Ο ίδιος έκανε ακόμα κάτι για να αποδείξει πως σκέφτεται την αποχώρηση, ζητώντας μείωση της διάρκειας του συμβολαίου του αφού το προηγούμενο έληγε το 2020, ενώ αυτό στο οποίο υπέγραψε πριν περίπου ένα μήνα λήγει το 2018.

Έτσι, οι Αγγλοι ονειρεύονται επικές μάχες με Γκουαρντιόλα-Μουρίνιο, σε μια αναγέννηση των προ ετών ντέρμπι της Λα Λίγκα, με τον Σιμεόνε να μετακομίζει στο νησί. Φυσικά, δεν αναφέρεται πουθενά το ποιες ομάδα θα τον διεκδικήσουν, αφού μέχρι το 2018 δεν ξέρουμε ποιοι θα βρίσκονται ακόμα στους πάγκους των ομάδων τους, ωστόσο σύμφωνα με τους ίδιους, η επιθυμία του Αργεντίνου είναι να δοκιμάσει τις δυνατότητές του στο δυσκολότερο ίσως πρωτάθλημα του κόσμου.

Σίγουρα θα ‘χει  ενδιαφέρον αν συμβεί κάτι τέτοιο…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version