ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Απότομη προσγείωση για τη Μίλαν!

Η Τζένοα διέλυσε με 3-0 τη Μίλαν, προσγειώνοντας την απότομα από τον προ ημερών θρίαμβο της επί της Γιουβέντους. Κάκιστοι οι "ροσονέρι", έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν - έστω και προσωρινά - στην κορυφή της Serie A.

Απότομη προσγείωση για τη Μίλαν!

Οι δυο ομάδες – η καθεμιά για τον δικό της λόγο – ήθελαν πολύ τους τρεις βαθμούς της νίκης, με τη Τζένοα να προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα στο ντέρμπι της Γένοβας απ’ τη Σαμπντόρια, ενώ η Μίλαν ερχόμενη από τον θρίαμβο επί της Γιόυβε, ήθελε να διευρύνει το σερί νικών της στις τέσσερις και να πιάσει – προσωρινά – κορυφή στη Serie A.

Το παιχνίδι ξεκίνησε εντυπωσιακά, καθώς οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα μόλις στο 11′, με τον Νίκολα Νίνκοβιτς να εκμεταλλεύεται τη σέντρα του Τόμας Ρινκόν και με μια εξαιρετική κεφαλιά νίκησε τον Ντοναρούμα, “γράφοντας” το 1-0.

Από εκεί κι έπειτα, η Μίλαν επιδίωξε να πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού, προσπαθώντας βρει κάποιο ρήγμα στην άμυνα των Γενοβέζων, όμως, δεν δημιούργησε κάποια… κραυγαλέα ευκαιρία για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Κακό ποιοτικά παιχνίδι και φάσεις με το… σταγονόμετρο κι από τις δυο ομάδες, με το 1-0 να χωρίζει τις δυο ομάδες στην ανάπαυλα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε κι αυτό με… χαρμόσυνη εξέλιξη για τη Τζένοα, καθώς στο 56ο λεπτό ο Λούκα Μπάντι δεν δίστασε να δείξει την απευθείας κόκκινη κάρτα στον Γκαμπριέλ Παλέτα, με τον τελευταίο να “πληρώνει” το σκληρό μαρκάρισμα που έκανε και να πηγαίνει νωρίς για… ντους.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ και ουσιαστικά στο να “κλειδώσουν” τη νίκη, όμως,  στο 68′ ο Τόμας Ρινκόν δεν τελείωσε με τον ιδανικότερο τρόπο τη φάση που δημιούργησαν όμορφα οι συμπαίκτες του. Κάτι που συνέβη 12 λεπτά αργότερα, όταν ο Κούτσκα με αυτογκόλ “έκοψε” τις όποιες ελπίδες των “ροσονέρι” για θετικό αποτέλεσμα.

Η Μίλαν όχι απλά δεν μπόρεσε να βρει τρόπο για να επιστρέψει στο παιχνίδι, αλλά δέχτηκε και τρίτο τέρμα από τους Γενοβέζους, με τον Λεονάρντο Παβολέτι να “γράφει” το 3-0, ενώ στο 90′ ακυρώθηκε και γκολ του Λούκα Ριγκόνι με το 3-0 να είναι το τελικό σκορ της συνάντησης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ