ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Σούπερ Στάρ-ιτζ is back (vid)

Ο Ντάνιελ Στάριτζ επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και χάρισε στη Λίβερπουλ τη νίκη-πρόκριση στα προημιτελικά του League Cuπ μετά την επικράτηση με 2-1 επί της Τότεναμ.

Σούπερ Στάρ-ιτζ is back (vid)

Για τη φάση των 16 του League Cup η Λίβερπουλ υποδέχτηκε στο ‘Άνφιλντ” την Τότεναμ με τα “σπιρούνια” να πραγματοποιούν μεγαλύτερο ροτέισον σε σχέση με τους “κόκκινους”. Το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ ήταν καθολικά ανώτερο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και χάρη στην επανάκτηση της επαφής του Στάριτζ με τα δίχτυα επικράτησε με 2-1 της Τότεναμ, η οποία προσπαθούσε ουσιαστικά μόνο με τον φιλότιμο Γιάνσεν να δημιουργήσει κάτι αξιόλογο στα αντίπαλα καρέ. Με αυτόν τον τρόπο οι “κόκκινοι” προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ και διατήρησαν ζωντανές τις ελπίδες προκειμένου να πανηγυρίσουν για ένατη φορά στην ιστορία τους το τρόπαιο.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν νωρίς το σκορ, καθώς μόλις στο 9ο λεπτό ο Νκουντού γλίστρησε δίνοντας τη δυνατότητα στον Γρούγιτς να γυρίσει για τον Στάριτζ, ο οποίος από κοντινή απόσταση πραγματοποίησε το 1-0.

 


Δύο λεπτά αργότερα ο Άγγλος διεθνής πλαγιοκόπησε από την αριστερή πτέρυγα προς τον άξονα αλλά το σουτ που επιχείρησε απομάκρυνε σε κόρνερ εντυπωσιακά ο Βορμ. Τα “σπιρούνια” διέθεταν κατοχή αλλά δυσκολευόταν να δημιουργήσουν ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Μινιολέ.

Εξαίρεση αποτελούσαν οι στατικές φάσεις, με τον Γιάνσεν με γυριστό από πλάγια θέση μετά από εκτέλεση φάουλ στο 35ο λεπτό να μην μπορεί να νικήσει τον αντίπαλο γκλοκίπερ. Οι “κόκκινοι” πίεζαν άμεσα μετά την απώλεια με την κατοχή της μπάλας με αποτέλεσμα να φτάσουν κοντά στο 1-0 μετά από ένα κλέψιμο του Στιούαρτ, το οποίο κατέληξε στο συρτό σουτ του Γκρούγιτς, που πέρασε λίγο άουτ.

O Οριγκί βρισκόταν σε δαιμονιώδη κατάσταση αλλά ο Βορμ είπε όχι στον κεραυνό που εξαπέλυσε με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Βέλγος. Στο δεύτερο ημίχρονο η Λίβερπουλ πέταγε φωτιές χάρη στην εκρηκτικότητα των επιθετικών της και στο 65΄σε μία αντεπίθεση ο Στάριτζ βγήκε απέναντι από τον Βορμ και τον πλάσαρε ιδανικά διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.

Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού η Τότεναμ κέρδισε πέναλτι στο 75ο λεπτό μετά από ένα απρόσεκτο μαρκάρισμα του Λούκας στον Λαμέλα. Ο Γιάνσεν ανέλαβε την εκτέλεση και ήταν εύστοχος για να μειώσει το σκορ σε 2-1. liverpool

Οι γηπεδούχοι απώλεσαν τεράστια ευκαιρία να κλειδώσουν τη νίκη με το σουτ του Στάριτζ έξω από την περιοχή να κοντράρει στα σώματα και να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι. Ο πολυτιμότερος των φιλοξενούμενων, Μισέλ Βορμ, κράτησε ζωντανές τις ελπίδες της ομάδας του για μία ακόμη φορά στο 87΄με τον Ινγκς να μην μπορεί να αξιοποιήσει τα κενά που άφηναν οι παίκτες της Τότεναμ στην προσπάθειά τους να βρουν το γκολ της ισοφάρισης.

Ωστόσο, αυτό το 2-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοιπ για μία ακόμη φορά να κάνει τα εύκολα δύσκολα και να μετατρέπει σε θρίλερ έναν αγώνα, στον οποίο είχε κυριαρχήσει ολοκληρωτικά αξιοποιώντας την εμπειρία της και την ποιότητα της σε σχέση με αυτή των “πετεινών”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ