Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Χάθηκε ο… ρομαντισμός στη Γερμανία
Σάλκε

Χάθηκε ο… ρομαντισμός στη Γερμανία

Είτε πιο δύσκολα, είτε πιο εύκολα τα φαβορί στην Γερμανία πέρασαν στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου, χωρίς να σημειώνεται καμία έκπληξη.

27.10.2016 | 00:06

To Κύπελλο -θεωρητικά πάντα- είναι ο θεσμός των εκπλήξεων.

Όχι όμως στη Γερμανία.

Εκεί επικρατεί ο νόμος των φαβορί, όπου σε ακόμη ένα γύρο αυτά επιβεβαίωσαν την υπεροχή τους και δεν άφησαν τους “μικρούς” να κάνουν όνειρα για κάτι παραπάνω με τις Μπάγερν Μονάχου και Σάλκε να εμφανίζονται σοβαρές και να παίρνουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Ας ξεκινήσουμε από τους πρωταθλητές Γερμανίας που επιβλήθηκαν της Άουγκσμπουργκ στην “Αλιάντς Αρίνα” με σκορ 3-1. Η αρχή έγινε μόλις στο 2′ με σκόρερ τον Λαμ. Το 2-0 από τον Γκριν στο 42′ με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο 68′ με τον Γουάν Γι και τον Αλάμπα στο 93′ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα με τις δύο ομάδες να χάνουν από ένα πέναλτι έκαστος με τους Μίλερ και Κου αντίστοιχα.

Στον επόμενο γύρο πέρασε και η Σάλκε. Οι “βασιλικοί μπλε” έκαναν τα εύκολα δύσκολα, αφού προηγήθηκαν εκτός έδρας με σκορ 3-0 της Νυρεμβέργης με τα γκολ των Κονοπιάνκα (20′,44′) και Χούντελααρ (44′). Όμως οι γηπεδούχοι της έβαλαν, αφού όχι μόνο αντέδρασαν με το αυτογκόλ του Μπαμπά στο 59′, αλλά, έκαναν το 3-2 στο 68′ με τον Κέμπε από τα έντεκα βήματα με το σκορ να μένει έτσι μέχρι τέλους.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Σάλκε
Exit mobile version