Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παπουτσάρες θα φορέσει στο ντέρμπι ο Καθόρλα (pics)
Άρσεναλ

Παπουτσάρες θα φορέσει στο ντέρμπι ο Καθόρλα (pics)

Έχει τα τυχερά του ο Σάντι Καθόρλα.

29.10.2016 | 19:28

Το πρώτο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου έρχεται το επόμενο σαββατοκύριακο (5-6/11), όταν και η Άρσεναλ θα υποδεχθεί την Τότεναμ στο «Emirates» σε ένα παιχνίδι γεμάτο προσδοκίες και από τις δύο ομάδες.

Και αυτό γιατί, Άρσεναλ και Τότεναμ έχουν… χρωστούμενα από την προηγούμενη σεζόν όταν και μονομάχησαν μέχρι τελικής πτώσης για την 2η θέση της βαθμολογίας πίσω από την πρωταθλήτρια, Λέστερ. Πάντως η παράδοση δεν είναι υπέρ της Τότεναμ, μιας και οι «πετεινοί» έχουν να κερδίσουν στο «Emirates» από το 2010.

Ωστόσο, μία εβδομάδα νωρίτερα αυτό που έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα όλων δεν είναι άλλο, από το ζευγάρι παπούτσια που θα φορέσει ο Σάντι Καθόρλα στο εν λόγω παιχνίδι, που είναι ειδικά σχεδιασμένα για το ντέρμπι αυτό.

Συγκεκριμένα, ο Καθόρλα που έχει χορηγό την Puma, θα φορέσει την ειδική έκδοση της σειράς evoTOUCH ονόματι Derby Fever και αναμένεται να μαγνητίσουν τα βλέμματα όλων.

Φωτογραφίες: footyheadlines.com

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version