Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Όλοι απορούν που δεν αγωνίζεται ο Μχιταριάν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Όλοι απορούν που δεν αγωνίζεται ο Μχιταριάν

Τόσο ο ίδιος ο Μχιταριάν όσο και ο πρόεδρος της αρμένικης ομοσπονδίας αδυνατούν να κατανοήσουν τους λόγους της αγωνιστικής απραξίας του άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

30.10.2016 | 01:13

Άπαντες αναρωτιούνται για ποιο λόγο ο Χένρι Μχιταριάν από τη μέρα που έγινε παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται μεταξύ πάγκου και κερκίδας ξεκινώντας βασικός μόλις σε έναν αγώνα των “κόκκινων διαβόλων” τη φετινή σεζόν με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι.

Είναι απορίας άξιο πως είναι δυνατόν ένας τέτοιος παίκτης, όπως ο Αρμένιος άσος δε χωράει στη βασική ενδεκάδα αυτής της Γιουνάιτεντ, η οποία στερείται ποιοτικών ποδοσφαιριστών σε μεγάλο βαθμό.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει εξηγήσει ότι αν και ο 27χρονος άσος δεν είναι τραυματίας στις προπονήσεις δε δείχνει το απαραίτητο επίπεδο ετοιμότητας το οποίο θα του προσφέρει μία θέση στη βασική ενδεκάδα της ομάδας.

Έτσι, ακόμη και ο πρόεδρος της αρμενικής ομοσπονδίας, Χαϊραπετιάν, σύμφωνα με δηλώσεις του αδυνατεί να καταλάβει τον παραγκωνισμό του Αρμένιου ποδοσφαιριστή: “Δεν μπορώ να ξέρω τι σκέφτεται ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχω μιλήσει με τον Μίκι και ούτε ο ίδιος κατανοεί τη σκέψη του προπονητή του. Ο Μχιταριάν προπονείται κανονικά αλλά κανείς δεν γνωρίζει γιατί δεν παίζει”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version