ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Κατακεραύνωσε τον Γκουαρντιόλα ο Σέλουκ!

Για όλους και για όλα μίλησε ξανά ο Ντιμίτρι Σέλουκ.

Κατακεραύνωσε τον Γκουαρντιόλα ο Σέλουκ!

Δεν λέει να κοπάσει η κόντρα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ του προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα και του μάνατζερ του Γιάγια Τουρέ, Ντμίτρι Σέλουκ, ο οποίος επιτέθηκε εκ νέου στον Ισπανό προπονητή για τον παραγκωνισμό του Ιβοριανού σούπερ σταρ στους «πολίτες».

Ο Γκουαρντιόλα είχε προσπαθήσει να δώσει ένα τέλος στην όλη υπόθεση αλλά μετά την τελευταία επίθεση που είχε δεχθεί από τον Σέλουκ, τόνισε πως ο Τουρέ δεν θα ξαναπαίξει για φέτος αν δεν του ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

Κάτι τέτοιο προφανώς δεν έγινε και ο Ιβοριανός άσος παραμένει ξεγραμμένος από τον Πεπ Γκουαρντιόλα, γεγονός όμως που εκνευρίζει ιδιαίτερα τον Σέλουκ, που βγήκε εκ νέου να απευθυνθεί στον Καταλανό, λέγοντας πως είναι προδότης. guardiola 2019

«Όταν ο Γιάγια δεν δηλώθηκε στο ρόστερ του Τσάμπιονς Λιγκ, πήρα τηλέφωνο τον Πεπ. Του ζήτησα να μου εξηγήσει τους λόγους που έγινε αυτό. Φυσικά δεν με πήρε ποτέ πίσω. Προσπάθησα να πάρω και τον Μπέγκιρισταϊν αλλά ούτε αυτός με πήρε. Δεν νομίζω να μπορούν να με κριτικάρουν για μία συνέντευξη που έδωσα την ώρα που ούτε που μου μιλάνε. Ο Πεπ μιλάει για σεβασμό. Αλλά για να σου δείχνουν σεβασμό πρέπει να τον προκαλείς. Πριν η Σίτι παίξει στο «Καμπ Νου» πήρα ξανά τον Πεπ. Ήθελα να κανονίσουμε να μιλήσουμε όσο ήταν στην Βαρκελώνη. Πήρα και τον Μπέγκιρισταϊν. Αλλά τίποτα. Έστειλα και μηνύματα αλλά πάλι τίποτα. Έχω τις κλήσεις που αποδεικνύουν ότι λέω» τόνισε αρχικά ο Σέλουκ και συμπλήρωσε:

«Δεν τους πήρα για να ζητήσω συγγνώμη. Αλλά κανείς δεν το ήξερε αυτό. Γιατί θα έπρεπε να απολογηθώ όταν το μόνο που με κατηγορούν είναι ότι λέω την αλήθεια. Αυτό που ήθελα ήταν να μιλήσουμε σαν άντρας προς άντρα. Να βρούμε την καλύτερη λύση για την Σίτι και τον Γιάγια. Το μόνο που εισέπραξα ήταν σιωπή. Γι’ αυτό πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι ο Πεπ δεν θέλει κάποια συγγνώμη, αλλά να γίνει το αφεντικό στην Σίτι και να κάνει τους οπαδούς να μισήσουν κάποιον που αγαπά την ομάδα. Αφήνει το εγώ του να αποφασίζει για κάτι που δεν συμφέρει την Μάντσεστερ Σίτι. Αυτή είναι η εκδίκησή του. Προσωπική όχι επαγγελματική. Ρώτησα την Σίτι αν θέλουν να φύγει ο Γιάγια και μου είπαν ότι είναι μέρος της ομάδας. Μου είπαν ψέματα. Ήθελαν να γελοιοποιήσουν τον Γιάγια και όλους τους παίκτες που έχουν γράψει ιστορία με την Σίτι. Όχι μόνο τον Γιάγια, αλλά και τον Χαρτ και τον Νασρί». yaya-toure-2015

Ο γνωστός ατζέντης δεν έμεινε εκεί και συνέχισε να μιλά για τον Γκουαρντιόλα τον οποίο κατακεραύνωσε με τα όσα είπε:

«Δεν θέλει να προπονεί άντρες. Θέλει να παίζει με μικρούς γιατί μπορεί να τους ελέγχει σαν παιδάκια. Σου χαμογελάει, σε αφήνει να πιστέψεις ότι είστε φίλοι και μετά σε προδίδει. Ήξερε ότι ο Γιάγια είναι χρήσιμος. Θα ήταν εξαιρετικός αν έπαιζε κόντρα στην Γιουνάιτεντ. Αλλά αντί να τα βάλει όλα στην άκρη και να τον βάλει να παίξει, προτίμησε να χάσει. Δεν νομίζω ότι οι οπαδοί χαίρονται με αυτό. Γιατί νομίζετε ότι ανακοινώθηκε από πέρυσι ότι θα πάει στη Σίτι; Επειδή ήξεραν ότι ο Πελεγκρίνι μπορούσε να κατακτήσει και την Πρέμιερ Λιγκ και το Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ήθελαν να συμβεί αυτό γιατί αν ερχόταν ο Πεπ ενώ η ομάδα είχε κάνει το νταμπλ δεν θα τον παρουσίαζαν σαν σωτήρα. Ήθελαν να εμποδίσουν τον Πελεγκρίνι να πετύχει».

Κλείνοντας την μακροσκελή συνέντευξή του ο Σέλουκ είπε για τον πελάτη του:

«Ο Γιάγια είναι επαγγελματίας. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Θα έπαιζε ακόμα και αύριο. Έχει δώσει τα πάντα στη Σίτι. Έχει γράψει ιστορία όπως οι Χαρτ και Νασρί. Και όλοι προδόθηκαν από τον Πεπ για το τίποτα. Θα μπορούσε ο Γιάγια να γίνει πρεσβευτής της ομάδας όταν αποσυρθεί. Αλλά αυτοί που ελέγχουν τον σύλλογο δεν θέλουν να αντιπροσωπεύονται από έναν θρύλο. Αν κάποιος αξίζει μία συγγνώμη, αυτός είναι ο Γιάγια από τον Πεπ Γκουαρντιόλα».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ