ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπέλιγχαμ: «Ακόμα τσιμπιέμαι για να δω αν όλα αυτά που ζω είναι αληθινά»
Μέχρι και ο «πολύς» Μουρίνιο υποκλίθηκε στον Κριστιάνο για τη μεταγραφή του!
Ο Λουίς Ντίας όταν την… κολλάει, αυτή μετά δύσκολα φεύγει από πάνω του! (vid)
Παλαίμαχος της Άρσεναλ προειδοποιεί: «Απαγορεύεται η ήττα με Σίτι»
Ο Νάγκελσμαν το είπε ξεκάθαρα… Η Μπαρτσελόνα κοντεύει να ξεπαστρέψει τον Γκουντογκάν!
Πρόεδρος Παρί: «Έχουμε τρομερή ομάδα! Οι καλύτεροι της Πορτογαλίας παίζουν σ’ εμάς!»
Θεϊκή ατάκα από Τόνεϊ σε Μαϊνού: «Εγώ στην ηλικία σου έπαιζα… X-box!»
Άγριο «κράξιμο» από παίκτη της Τότεναμ στον Ποστέκογλου: Τον έκανε… ρόμπα δημόσια!
H εντυπωσιακή Λεότα τραβάει από τη… μύτη τον Κάριους: «Καλύτερα να πάει στην Ιταλία»
Παρέδες για την ΕΠΙΚΗ επέμβαση του Νάβας: «Είναι γάτος! Τι πιάνει ο που…ας γιος» (vds)
Ο Έντρικ από την πρώτη ημέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης θα παλεύει με τα… θηρία!
Ατάκα – φωτιά από τον Νάγκελσμαν για τον «γερασμένο» και «τελειωμένο» Κρόος!
Η Μίλαν… κλαίει για τον Ζιρού, αλλά «κλείνει» τον ηγέτη της άμυνάς της!
Το πήρε απόφαση η Ρεάλ Μαδρίτης… Τα σκάει χοντρά για να αγοράσει τον «Γάλλο Ράμος»!
«Καυτός» Φαμπρίτσιο Ρομάνο… Έβγαλε όλο τον μεταγραφικό σχεδιασμό της Άρσεναλ on air!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σεβίλλη

Έβαλε τα «Χ»εράκια της και έβγαλε τα ματάκια της

Γιουβέντους και Λυών αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, την ώρα που η Σεβίλλη έκανε πάρτι με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ και έπαιρνε το εισιτήριο για τους «16».

Έβαλε τα «Χ»εράκια της και έβγαλε τα ματάκια της

Σε ένα παιχνίδι με αρκετό αγωνιστικό και βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Γιουβέντους υποδέχθηκε στο «Γιουβέντους Στέντιουμ» την Λυών για την τέταρτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, με τις δύο ομάδες να χρειάζονται τη νίκη για τελείως διαφορετικούς λόγους.

Από την μία οι γηπεδούχοι για να διατηρήσουν την πρώτη θέση του ομίλου, για την οποία καραδοκούσε η Σεβίλλη και οι «Λιονέ» από την άλλη για να κρατηθούν ζωντανοί στο «κόλπο» της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Στον αγωνιστικό χώρο, οι δύο ομάδες μπήκαν αρκετά δυναμικά, προσπάθησαν να βρουν γρήγορα τα πατήματά τους στο χορτάρι και να πετύχουν το γκολ που θα τους έβαζε μπροστά στο σκορ.

Πρώτη στο παιχνίδι απείλησε η Γιουβέντους, όταν στο 12′ ο Μάριο Μάντζουκιτς βρήκε λίγο χώρο, έκανε το σουτ αλλά ο Άντονι Λόπες δήλωσε «παρών» και κράτησε το 0-0.

Η εστία όμως του κίπερ της Λυών δεν άργησε να παραβιαστεί αφού στο 13′ ο Ντιακαμπί ανέτρεψε τον αντίπαλό του εντός περιοχής και ο Κούιπερς καταλόγισε το πέναλτι υπέρ της «Βέκια Σινιόρα».

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν που δεν αστόχησε και έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Η Γιουβέντους συνέχισε να πιέζει και στο 25′ ο Μαρκίζιο είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του αλλά είδε την μπάλα να περνά οριακά άουτ μετά το κοντινό του πλασέ.

Στο 39′ ο Μάντζουκιτς τροφοδότησε όμορφα τον Ιγκουαΐν και εκείνος με την σειρά του προσπάθησε να νικήσει τον Λόπες αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι διατήρησαν τον έλεγχο της κυκλοφορίας και δεν επέτρεψαν στην Λυών να αναπτυχθεί όπως εκείνη θα ήθελε, κρατώντας κλειστούς τους διαδρόμους προς την εστία του Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Ωστόσο, οι «Λιονέ» δεν το έβαλαν κάτω, ανέβασαν στροφές και δημιουργώντας οργανωμένα φάσεις έφτασαν μέχρι την περιοχή της Γιουβέντους και μάλιστα στο 85′ κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Κορεντίν Τολίσο με κεφαλιά που πήρε μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκεζάλ.

Μέχρι το σφύριγμα της λήξης δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας, που δεν επέτρεψε στην Γιουβέντους να πανηγυρίσει από σήμερα (2/11) το εισιτήριο της πρόκρισης στην φάση των «16».

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Σεβίλλη υποδέχθηκε την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», σκορπίζοντας τους Κροάτες με το βαρύ 4-0.

Τον χορό των γκολ άνοιξε στο 31′ ο Βιέτο μετά από μπαλιά του Βάσκεζ ενώ στο 45′ η Ντινάμο έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Στογιάνοβιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι Ανδαλουσιάνοι είχαν την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και στο 66′ διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Εσκουδέρο να βρίσκει δίχτυα.

Το 3-0 πέτυχε στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ενζονζί με όμορφη κεφαλιά μετά από κόρνερ που εκτέλεσε η ομάδα του, για να έρθει στο 88′ ο Γέντερ και να βάλει το κερασάκι στην τούρτα νικώντας τον Λιβάκοβιτς για το 4-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Η νίκη αυτή της Σεβίλλης έδωσε εκτός από το τρίποντο και την πρωτιά του ομίλου, και το εισιτήριο της πρόκρισης στους «16» της διοργάνωσης.

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου:

1. Σεβίλλη – 10 β.

2. Γιουβέντους – 7 β.

3. Λυών – 4 β.

4. Ντινάμο Ζάγκρεμπ – 0 β.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ