ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα, σώθηκες – Αφήνει την Σίτι και πάει Βαρκελώνη ο ηγέτης!
ΕΠΙΣΗΜΟ: Για πάντα στην Άστον Βίλα ο Έμερι – Υπέγραψε νέο τρελό συμβόλαιο! (vid)
Αντεπίθεση Τεν Χαγκ: «Ντροπή σας! Ναι ρε, πειράζει που πανηγυρίσαμε;» (vid)
Ο Φαν Μπάστεν έκανε «σκουπίδι» τον Ράσφορντ – «Ο τύπος δεν κάνει τίποτα»
Μπαρτσελόνα: Τα τρία «μεγάλα» ονόματα για τον πάγκο – Έτσι πάει για… αυτοκρατορία!
Ο Τσαλχάνογλου έβαλε τα κλάματα για το Scudetto της Ίντερ μέσα στο Σαν Σίρο (vid)
Η Αστον Βίλα δίνει τα «κλειδιά» στον δικό της Σερ Άλεξ Φέργκιουσον
Μπαρτσελόνα: Στέλνει στην έξοδο τον Αραούχο με… τρόπο
Πήρε ανάποδες ο Μαρινάκης και μηνύει τον Γκάρι Νέβιλ
Βγαίνει από τη «ναφθαλίνη» ο Ντε Χέα και επιστρέφει στη La Liga
Μετά τον Κλοπ… το χάος – Θλίψη με τον προπονητή που κυνηγά η Λίβερπουλ
Η Ίντερ πάει για… δυναστεία – Οι δύο παιχταράδες που έχει κλείσει για του χρόνου
Επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τον Λούκας Βάσκεθ η «Βασίλισσα»
Σήκωσε το Scudetto ο Μάρκους Τουράμ – Η αφιέρωση στον Τιερί Ανρί (vid)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ταξίδεψε στο Νησί αλλά όχι για τη Λίβερπουλ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Άστα-να πάνε στο καλό (vid)

Ο Ολυμπιακός αν και είχε τις ευκαιρίες του δεν κατόρθωσε να πάρει το εκτός έδρας τρίποντο κόντρα στην αδύναμη Αστάνα μετά το ισόπαλο 1-1.

Άστα-να πάνε στο καλό (vid)

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ η Αστάνα φιλοξένησε στο Καζακσταν τον Ολυμπιακό. Σε ένα παιχνίδι που ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε 16 τελικές αλλά δεν είχε ουσία στο παιχνίδι του αναδείχθηκε ισόπαλος με τους Καζάκους, οι οποίοι φανέρωσαν σε ένα ακόμη αγώνα τα τεράστια κενά στην άμυνά τους. Η απώλεια του Φορτούνη φάνηκε για τον Ολυμπιακό με τον Σεμπά να είναι ο κορυφαίος για τους ερυθρόλευκους και τους Καρντόσο, Καμπιάσο και Ρέτσο να είναι κατώτεροι των περιστάσεων.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Oι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τον Ολυμπιακό μόλις στο 8ο λεπτό. Συγκεκριμένα μετά από ένα γέμισμα ο Τουμάσι έγινε αποδέκτης της μπάλας στη δεξιά πτέρυγα και εκμεταλλευόμενος την κακή αμυντική αντίδραση του Ρέτσου πρόσφερε έτοιμο γκολ στον Ντεσπότοβιτς, ο οποίος δε δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.

Οι ερυθρόλευκοι άργησαν να ξυπνήσουν καθώς χρειάστηκε να φτάσουμε στο 21ο λεπτό για να απειλήσουν με τον Σεμπά να γυρίζει στον Καρντόζο και ο αμυντικός της Αστάνα να διώχνει προτού η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν αναλάβει τα ηνία του αγώνα αλλά στο 23΄χρειάστηκε να επέμβει ο Λεάλι στην κεφαλιά του Ντεσπότοβιτς για να μη δεχτεί ένα ακόμη γκολ η ομάδα του. olympiakos

Ο Ολυμπιακός κατάφερε τελικά να ισοφαρίσει στο 30΄χάρη στην καρφωτή κεφαλιά του Σεμπά μετά την ατομική ενέργεια και τη σέντρα του Μανθάτη.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι Καζάκοι ήταν πιο επιθετικοί και απειλούσαν κυρίως από την πλευρά του Ρέτσου με σέντρες προς τη μεγάλη περιοχή.

Οι ερυθρόλευκοι ανέκτησαν την κατοχή της μπάλας μετά την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού και στην καλύτερη φάση του δευτέρου ημιχρόνου ο Έριτς απέκρουσε με υπερένταση του σουτ του Ιλιονούσι μετά την ατομική ενέργεια του Νορβηγού. olympiakos

Το παιχνίδι είχε πολύ αργό ρυθμό αλλά ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που έχασε τεράστια ευκαιρία να πάρει τη νίκη στο 85 με το σουτ-κεραυνό του Μάρτινς να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Έριτς.

Με αυτό τον τρόπο έμεινε αυτό το 1-1, ένα αποτέλεσμα που πρέπει να προβληματίζει τους ερυθρόλευκους δεδομένου ότι η Αστάνα έδειξε πολλές αδυναμίες τόσο στην επίθεση και όσο και στην άμυνα.

Παρ΄όλα αυτά, το συγκεκριμένο αποτέλεσμα περισσότερο ευνόησε στην οικονομία του ομίλου τον Ολυμπιακό παρά την Αστάνα, με τους ερυθρόλευκους να φτάνουν τους 7 βαθμούς και την Αστάνα μόλις τους δύο. Να σημειωθεί ότι σήμερα θα διεξαχθεί ο έτερος αγώνας του ομίλου με τον ΑΠΟΕΛ των 6 βαθμών να φιλοξενεί τη Γιουνγκ Μπόις των 4 πόντων.

Η ενδεκάδα της Αστάνα: Έριτς, Σόμκο, Λογκβινένκο, Μάλιν, Σίτοφ, Μπεϊσεμπέκοφ, Μακσίμοβιτς, Μουζίκοφ, Ντεσπότοβιτς, Καμπανάνγκα και Τουμάσι.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: olympiakos


Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ