ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Την Ρόμα δεν θα την τσαντίζεις. ΤΗΝ ΡΟΜΑ!

Η Αούστρια Βιέννης έκανε το... μοιραίο λάθος να προηγηθεί μόλις στο δεύτερο λεπτό, όμως, στη συνέχεια ποιος είδε τους Ρωμαίους και δεν τους φοβήθηκε, με το τελικό 2-4 να φέρνει την Ρόμα μια "ανάσα" από τους "32" τους Europa League.

Την Ρόμα δεν θα την τσαντίζεις. ΤΗΝ ΡΟΜΑ!

Οι δυο ομάδες γνώριζαν πως με νίκη θα έκαναν ένα τεράστιο βήμα πρόκρισης στους “32” του Europa League, ενώ παράλληλα θα έπαιρναν “κεφάλι” και για την πρωτιά του 5ου ομίλου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο. Έτσι, λοιπόν, οι Αυστριακοί ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Καγιοντέ να νικά τον Άλισον και να “γράφει” το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα οι Ρωμαίοι έφεραν το παιχνίδι και πάλι στην ισορροπία, με το βαρύ τους πυροβολικό, τον Έντιν Τζέκο, να εκμεταλλεύεται ιδανικά την ασίστ του Μπρούνο Πέρες, με το 1-1 μόλις στο 5′ να είναι γεγονός.

Λίγο αργότερα ήρθε και η ολική ανατροπή για την Ρόμα. Στο 18′ σε μια φάση διαρκείας, αρχικά ο Τζέκο δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, όμως, το έκανε από κοντά ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι, κάνοντας έτσι το 1-2 “παγώνοντας” για τα καλά τους Αυστριακούς στις κερκίδες. Στα εναπομείναντα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου δεν υπήρξε κάποια μεγάλη φάση, με το 1-2 να χωρίζει τις δυο ομάδες στον δρόμο για τα αποδυτήρια.

Στην πρώτη μεγάλη στιγμή του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 59′, η Αούστρια έφτασε κοντά στην ισοφάριση, αλλά ο Άλισον πρόλαβε να αποσοβήσει το… παραλίγο δεύτερο τέρμα του Καγιοντέ. Και σαν να μην έλειπε αυτό για τους γηπεδούχους, λίγα λεπτά αργότερα η Ρόμα πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Έντιν Τζέκο αρχικά να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι του Χάτζικιτς, όμως, ο Βόσνιος πήρε ο ίδιος το ριμπάουντ κι από κοντά σημείωσε το 1-3, στο 65′.

Στο 78ο λεπτό η σεμνή τελετή έλαβε τέλος, καθώς ο Ναινγκολάν με δυνατό σουτ από την μεγάλη περιοχή “καθάρισε” το παιχνίδι για τους Ιταλούς, με το 1-4 να είναι γεγονός. Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, οι Αυστριακοί προσπάθησαν να σώσουν κάπως τα προσχήματα και τα κατάφεραν μειώνοντας σε 2-4 (που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα) με τον Αλεξάντερ Γκράνβαλντ στο 89′.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ