ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άγιαξ

Τρ(ι)ανταχτή σφαλιάρα για τον Παναθηναϊκό!

Νικήτρια με 3-0 αναδείχθηκε η Σταντάρ Λιέγης απέναντι στον Παναθηναϊκό την ώρα που ο Άγιαξ επικρατούσε με 3-2 της Θέλτα.

Τρ(ι)ανταχτή σφαλιάρα για τον Παναθηναϊκό!

Σε ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι από αγωνιστικής και βαθμολογικής άποψης, ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε την Σταντάρ Λιέγης στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα διατηρούσε το νικητή σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες μπήκαν αρκετά ισορροπημένα στο γήπεδο, έψαξαν να βρουν τα πατήματά τους στο χορτάρι προκειμένου να δημιουργήσουν οργανωμένες επιθέσεις για να φτάσουν στο γκολ που θα τους έβαζε σε ρόλο οδηγού στο παιχνίδι.

Πρώτη στο παιχνίδι απείλησε η Σταντάρ Λιέγης, όταν στο 27′ ο Ορλάντο Σα έγινε αποδέκτης της μπάλας, δοκίμασε το πόδι του αλλά ο Λουκ Στιλ ήταν σε ετοιμότητα και κράτησε το 0-0.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να ανεβάσει στροφές αλλά οι φιλοξενούμενοι κράτησαν τον έλεγχο της μπάλας και δεν επέτρεψαν στους «πράσινους» να δημιουργήσουν φάσεις με αξιώσεις μπροστά από την εστία τους.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύθηκαν την αδυναμία του Παναθηναϊκού στην επίθεση μετά την αποχώρηση του Μάρκους Μπεργκ από τον αγωνιστικό χώρο και αύξησαν την πίεσή τους, φτάνοντας μάλιστα στο γκολ στο 62ο λεπτό του αγώνα όταν ο Σισέ έκανε ένα απίθανο σουτ και νίκησε τον Στιλ για το 1-0.

Οι Βέλγοι δεν έμειναν όμως εκεί και στο 76′ έφτασαν και σε δεύτερο γκολ όταν ο Μπελφοντίλ έγινε κάτοχος της μπάλας, δοκίμασε το πόδι του και έκανε το 2-0 για την ομάδα του.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους έμειναν και με δέκα παίκτες όταν ο Εμποκού αποβλήθηκε στο 77΄με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε για την Σταντάρ ο Μπελφοντίλ που στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης και η Σταντάρ Λιέγης μπήκε στο κόλπο της πρόκρισης αφήνοντας τελευταίο τον Παναθηναϊκό.

ΑΓΙΑΞ-ΘΕΛΤΑ

Στο παιχνίδι που γινόταν παράλληλα, ο Άγιαξ υποδέχθηκε την Θέλτα με τους Ισπανούς να απειλούν μόλις στο 17′ όταν ο Μπονγκοντά εξασφάλισε λίγο χώρο, έκανε και το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Ο Άγιαξ ανέβασε στροφές και στο 24′ απάντησε στις ευκαιρίες όταν ο Ντόλμπεργκ προσπάθησε να νικήσει τον αντίπαλο κίπερ αλλά ο Μπλάνκο με μία όμορφη επέμβαση κράτησε το «μηδέν» στην αναμέτρηση.

Στο 41′ ήρθε το γκολ για τον Αίαντα όταν ο Ντόλμπεργκ έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από μεταβίβαση του Τραορέ και με ένα ωραίο και καλοζυγισμένο σουτ έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Ο Άγιαξ δεν έμεινε εκεί και στο 68′ διπλασίασε τα τέρματά του με τον Ζιγέχ για να έρθει ο Γιούνες στο 71′ και να κάνει το 3-0 για τους γηπεδούχους.

Η Θέλτα ξεκίνησε να πιέζει και κατάφερε να μειώσει στο σκορ στο 79′ όταν ο Άσπας βρήκε τον Γκιντέτι και εκείνος από κοντά έκανε το 3-1.

Οι γηπεδούχοι αγχώθηκαν προς στιγμήν όταν στο 86′ ο Άσπας μείωσε ακόμα περισσότερο σε 3-2 αλλά μέχρι το σφύριγμα της λήξης δεν άλλαξε κάτι και έτσι ο Άγιαξ πήρε εν τέλει το τρίποντο που τον κράτησε στην κορυφή του ομίλου.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ