ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Δεν υπάρχει δε θέλω, υπάρχει η “Μπόρο” (vid)

H Mάντσεστερ Σίτι αναδείχθηκε ισόπαλη στο "Έτιχαντ" με τη Μίντλεσμπρο (1-1), παρά το γεγονός ότι μέχρι το 90ο λεπτό οι "πολίτες" κρατούσαν το τρίποντο στα χέρια τους.

Δεν υπάρχει δε θέλω, υπάρχει η “Μπόρο” (vid)

Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχτηκε στο ‘Έτιχαντ” τη Μίντλεσμπρο φιλοδοξώντας να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ωστόσο, αυτό δεν έγινε εφικτό, καθώς η “Μπόρο” μπόρεσε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης να ισοφαρίσει στο τελικό 1-1 με την Μάντσεστερ Σίτι να πληρώνει ουσιαστικά μία στιγμή αδράνειας στην άμυνά της αλλά και τον εφησυχασμό της στο δεύτερο ημίχρονο.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού και οι 11 παίκτες της “Μπόρο” αμυνθήκαν πίσω από το κέντρο του γηπέδου με τους “πολίτες” να διαθέτουν τη καθολική κατοχή της μπάλας. Στο πρώτο μισάωρο του αγώνα η μαζική άμυνα των φιλοξενούμενων ήταν αποτελεσματική κάτι που ανάγκασε τους παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα σε άστοχα μακρινά σουτ.

Στο 30 ο λεπτό, ο Γκουντογκάν συνεργάστηκε με τον Αγκουέρο μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ του Αργεντίνου απέκρουσε ο Βαλντέζ. Η Σίτι σημάδευε συχνά τον Χεσούς Νάβας στη δεξιά πτέρυγα αλλα το γύρισμα του Ισπανού λίγα λεπτά αργότερα δεν μπόρεσε από ευνοϊκή θέση να εκμεταλλευτεί ο Σίλβα σουτάροντας πάνω στον Βαλντέζ. aguero

Η πολιορκία των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς στο 43΄χάρη στην υπέροχη κάθετη πασα του Ντε Μπρούιν η οποία έδωσε την ευκαιρία στον Αγκουέρο να σημειώσει από κοντά το 1-0.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Νεγρέδο επιχείρησε να κρεμάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά ο Κλαούντιο Μπράβο ήταν σε ετοιμότητα και απομάκρυνε το κίνδυνο σε κόρνερ. Ο Χιλιανός γκολκίπερ επενέβη για δεύτερη φορά μέσα σε 5 λεπτά με το σουτ του Φορσό να αποκρούει με υπερένταση ο τερματοφύλακας της Σίτι.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού θέλοντας να εξασφαλίσει τα νώτα του πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον πιο αμυντικογενή Γκαρσία, ο οποίος αντικατέστησε τον Nάβας. de-roon

Ενώ, όμως, όλα έδειχναν ότι η νίκη της Σίτι ήταν αναπόφευκτη στο 91΄μία εξαιρετική σέντρα του Φρενt στο δεύτερο δοκάρι έδωσε την ευκαιρία στον Ντε Ρουν με καρφωτή κεφαλιά να νικήσει στον αέρα τον Κλισί και να ισοφαρίσει στο τελικό 1-1.

Με αυτόν τον τρόπο, οι “πολίτες” βρέθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας με 24 βαθμούς αλλά με ένα αγώνα περισσότερο από τις Λίβερπουλ και Άρσεναλ που αγωνίζονται αύριο.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ